Închide meniul

Ronaldo de România are mai multe oferte decât Cristiano! Gigi Becali se bate cu Rotaru, Mititelu şi Angelescu pentru el

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 13:27

Reclamă
Ronaldo de România are mai multe oferte decât Cristiano! Gigi Becali se bate cu Rotaru, Mititelu şi Angelescu pentru el

Hepta

Ronaldo Deaconu e la mare căutare

Conform gsp.ro, Zenit şi AEK Larnaca sunt celelalte două cluburi care s-au interesat de serviciile. Evoluţiile lui au ajutat-o pe Gaz Metan să scape de la retrogradare. Cotat la 600.000 de euro, Deaconu a marcat 11 goluri şi a reuşit şi 14 pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu e la mare căutare! 6 cluburi îl doresc pe jucătorul Gazului

Rămâne de văzut care este echipa care va oferi cea mai mare sumă de transfer. Deaconu are contract cu medieşenii până în vara lui 2022, astfel că sibienii nu se vor împotrivi unei plecări în această vară.

FCSB mai are şi varianta Andrei Cordea, jucător pe care Gigi Becali a anunţat că l-a achiziţionat deja, pentru 500.000 de euro. „Așa este, cred că o să-l iau. Copilul nu vine acum, stă să joace la Clinceni, că vor să termine pe locul 5. Cred că îl voi lua, a fost doar o discuție, vorbim mai multe după meciul lor cu Craiova”, a spus Gigi Becali.

Andrei Cordea a fost deja la Palat şi va semna un contract cu FCSB. Din sursele AS.ro, suma de transfer este de 500.000 de euro. Andrei Cordea a evoluat în 32 de meciuri în această ediţie de campionat şi a marcat 3 goluri. În urmă cu două săptămâni, a marcat în remiza dintre FCSB şi Academica Clinceni, scor 2-2. Tânărul de 21 de ani a mai punctat în succesele cu Dinamo (3-1) şi Politehnica Iaşi (2-1).

Cordea a crescut la FC Ardealul, iar de acolo a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro. După ce a evoluat pentru prima echipă, a ajuns în Liga 1, la Hermannstadt, împrumutat de italieni. Academica Cliceni l-a dus liber de contract.

Reclamă

Lista neagră de la FCSB! Gigi Becali vrea să renunțe la șapte jucători

Echipa lui Gigi Becali a pierdut din nou titlul, iar finanțatorul este hotărât să facă curățenie. Șapte jucători se află pe picior de plecare de la vicecampioană.

Din informațiile AS.ro, Becali și-a făcut deja o listă cu șapte jucători care vor pleca de la echipa sa. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat deja că va renunța la Filip, Soiledis și Stan.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a anunțat Becali acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă cei trei anunțați deja de Gigi Becali că vor pleca de la echipă, pe lista neagră de la FCSB se mai află alte patru nume. Este vorba de Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și