Închide meniul

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la ei să aibă loc la noi!” Ce i-a transmis mijlocaşul patronului Universităţii Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 17:46

Reclamă
Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la ei să aibă loc la noi! Ce i-a transmis mijlocaşul patronului Universităţii Craiova

Dan Nistor a marcat un gol în Universitatea Craiova - Academica Clinceni 5-0

Hepta

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru. Mijlocaşul este de părere că jucătorii de la Astra nu ar avea loc la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la Astra să aibă loc la noi”

Dan Nistor i-a transmis patronului Rotaru că nu ar trebui să se orienteze spre fotbalişti de la Astra Giurgiu, echipă retrogradată în Liga 2. Motivul, spune mijlocaşul, este faptul că gruparea alb-albastră este suficient de puternică la ora actuală.

„Nu vreau să fiu acuzat de lipsă de modestie, dar cred că e greu ca un jucător de la Astra să aibă loc la noi în echipă. Nu neapărat pentru că n-ar avea valoare, sper să nu se supere cineva, dar noi formăm un grup foarte unit și puternic în acest moment”, a transmis Dan Nistor prin intermediului revistei clubului din Bănie.

Dan Nistor
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

EXCLUSIV | Oltenii mai vor doi jucători de la adversara din finala Cupei, după ce l-au luat pe David Lazar

Universitatea Craiova a pus ochii pe doi jucători de la Astra. Oltenii l-au transferat deja pe portarul David Lazar de la echipa din Giurgiu.

Din informaţiile AS.ro, este vorba despre Vali Gheorghe si Ljuban Crepulja. Primul este un mijlocaş de 24 de ani, care joacă la Astra din 2016. El a marcat 8 goluri în actuala ediţie de campionat în care a oferit şi 2 pase decisive, în 34 de meciuri.

Reclamă

Celălalt este tot un mijlocaş, dar cu profil defensiv, în vârstă de 27 de ani. În această stagiune, Ljuban Crepulja a jucat 38 de meciuri, fără să înscrie. Ambii sunt titulari în finala Cupei.

Transferurile au mari şanse să se realizeze, dacă Astra va ajunge în Liga 2. Giurgiuvenii au retrogradat pe hârtie, dar speră să profite de o sancţiune aplicată celor de la UTA Arad.

Craiova l-a achiziţionat deja pe David Lazar de la Astra. Portarul naţionalei a bătut palma cu oltenii luna trecută. Suma achitată ar fi fost de aproximativ 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și