Închide meniul

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la ei să aibă loc la noi!” Ce i-a transmis mijlocaşul patronului Universităţii Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 17:46

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la ei să aibă loc la noi! Ce i-a transmis mijlocaşul patronului Universităţii Craiova

Dan Nistor a marcat un gol în Universitatea Craiova - Academica Clinceni 5-0

Hepta

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru. Mijlocaşul este de părere că jucătorii de la Astra nu ar avea loc la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru: „E greu ca un jucător de la Astra să aibă loc la noi”

Dan Nistor i-a transmis patronului Rotaru că nu ar trebui să se orienteze spre fotbalişti de la Astra Giurgiu, echipă retrogradată în Liga 2. Motivul, spune mijlocaşul, este faptul că gruparea alb-albastră este suficient de puternică la ora actuală.

„Nu vreau să fiu acuzat de lipsă de modestie, dar cred că e greu ca un jucător de la Astra să aibă loc la noi în echipă. Nu neapărat pentru că n-ar avea valoare, sper să nu se supere cineva, dar noi formăm un grup foarte unit și puternic în acest moment”, a transmis Dan Nistor prin intermediului revistei clubului din Bănie.

Dan Nistor
SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
Citește și:

EXCLUSIV | Oltenii mai vor doi jucători de la adversara din finala Cupei, după ce l-au luat pe David Lazar

Universitatea Craiova a pus ochii pe doi jucători de la Astra. Oltenii l-au transferat deja pe portarul David Lazar de la echipa din Giurgiu.

Din informaţiile AS.ro, este vorba despre Vali Gheorghe si Ljuban Crepulja. Primul este un mijlocaş de 24 de ani, care joacă la Astra din 2016. El a marcat 8 goluri în actuala ediţie de campionat în care a oferit şi 2 pase decisive, în 34 de meciuri.

Reclamă

Celălalt este tot un mijlocaş, dar cu profil defensiv, în vârstă de 27 de ani. În această stagiune, Ljuban Crepulja a jucat 38 de meciuri, fără să înscrie. Ambii sunt titulari în finala Cupei.

Transferurile au mari şanse să se realizeze, dacă Astra va ajunge în Liga 2. Giurgiuvenii au retrogradat pe hârtie, dar speră să profite de o sancţiune aplicată celor de la UTA Arad.

Craiova l-a achiziţionat deja pe David Lazar de la Astra. Portarul naţionalei a bătut palma cu oltenii luna trecută. Suma achitată ar fi fost de aproximativ 200.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Nistor, mesaj categoric pentru Mihai Rotaru
  • Ce i-a transmis mijlocaşul patronului Universităţii Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și