Închide meniul

Astra – Universitatea Craiova | Oltenii mai vor doi jucători de la adversara din finala Cupei, după ce l-au luat pe David Lazar

Antena Sport Publicat: 22 mai 2021, 21:42

Astra – Universitatea Craiova | Oltenii mai vor doi jucători de la adversara din finala Cupei, după ce l-au luat pe David Lazar

SportPictures / Gheorghe Fluster/Sport Pictures via Hepta

Universitatea Craiova l-a transferat pe David Lazar de la Astra

  • Craiova transferă de la Astra
  • Cei doi jucători doriţi de olteni

Astra – Universitatea Craiova este meciul după care şefii oltenilor vor să transfere alţi doi jucători de la cealaltă echipă calificată în finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova mai vrea doi jucători de la Astra

Din informaţiile AS.ro, este vorba despre Vali Gheorghe si Ljuban Crepulja. Primul este un mijlocaş de 24 de ani, care joacă la Astra din 2016. El a marcat 8 goluri în actuala ediţie de campionat în care a oferit şi 2 pase decisive, în 34 de meciuri.

Celălalt este tot un mijlocaş, dar cu profil defensiv, în vârstă de 27 de ani. În această stagiune, Ljuban Crepulja a jucat 38 de meciuri, fără să înscrie. Ambii sunt titulari în finala Cupei.

Reclamă

Transferurile au mari şanse să se realizeze, dacă Astra va ajunge în Liga 2. Giurgiuvenii au retrogradat pe hârtie, dar speră să profite de o sancţiune aplicată celor de la UTA Arad.

Craiova l-a achiziţionat deja pe David Lazar de la Astra. Portarul naţionalei a bătut palma cu oltenii luna trecută. Suma achitată ar fi fost de aproximativ 200.000 de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”