Închide meniul

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj: „Nu am nicio ofertă!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 mai 2021, 22:09

Reclamă
Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj: „Nu am nicio ofertă!

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Edi Iordănescu a rupt tăcerea

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul de 42 de ani a recunoscut că nu negociează în acest moment cu altă echipă. Edi Iordănescu a vrut să savureze succesul din campionat alături de formația din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a rupt tăcerea după ce a plecat de la CFR Cluj

Nu am nicio ofertă! Am refuzat să vorbesc cu toți cei care m-au contactat, pentru că așa mi se părea normal. O să-mi verific și mailul, că am văzut că se poartă ofertele pe mail în ultima vreme…”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020, după plecarea lui Dan Petrescu.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

„A fost o provocare pentru mine, dar aveam încredere. Uitați-vă la toate echipele din Liga 1 pe unde am fost, eu mi-am îndeplinit mereu obiectivele, ba le-am și depășit. Așa și la CFR! Diferența a fost că la Pandurii, Astra și Gaz Metan am construit echipele de la zero, la CFR a fost un context diferit.

Reclamă

Și apropo de îndoit, nu aveam cum să luăm titlul dacă persoana principală care trebuie să dea încredere și să arate drumul, adică eu, aș fi avut vreun dubiu”, a mai spus Edi Iordănescu, despre cel de-al doilea mandat al său la CFR Cluj.

În ultima etapă a sezonului, CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe rivala FCSB. Ardelenii au sărbătorit cel de-al patrulea titlu consecutiv în fața fanilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și