Închide meniul

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Victor Becali a rupt tăcerea: „A refuzat o mărire de salariu!” Unde ar putea ajunge

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2021, 8:46

Reclamă
Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Victor Becali a rupt tăcerea: „A refuzat o mărire de salariu! Unde ar putea ajunge

Florin Tănase, dorit de Galatasaray

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Căpitanul vicecampioanei a refuzat propunerea de prelungire a contractului, implicit și o mărire de salariu, pentru a prinde un transfer în afară. Tănase a anunțat după meciul cu CFR că e momentul pentru un transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB

Victor Becali consideră că în urma sezonului excelent pe care l-a făcut, Tănase poate fi vândut pe 5 milioane de euro.

„A avut un sezon extraordinar. Sigur că orice jucător își dorește să plece, altă provocare și bani mai mulți. El a refuzat o mărire de salariu. Eu cred că și-a dorit să câștige un campionat. Să câștigi și campionatul și să fii și golgheter e ceva.

Eu cred că e un jucător care a înscris atâtea goluri poate fi pe o astfel de sumă, pentru că an de an a înscris goluri. El a avut 10-12-14, tot timpul a dat goluri. Anul ăsta și experiența, și maturitatea, și forma foarte bună… Este și la națională… Părerea mea e că a ajuns târziu la națională”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Florin Tănase, dorit în zona golfului

Florin Tănase, ca și plecat de la FCSB! Golgheterul Ligii 1 este dorit în zona Golfului. Victor Becali susține că acesta poate obține un salariu de peste un milion de euro.

Reclamă

„Tănase poate să ia un salariu mai mare de 10% din suma de transfer. Poate să ia și mai mult de un milion de dolari.

Da, sunt ceva discuții, dar nu e ceva concret. Deocamdată, jucătorii sunt propuși, dar ca să fie o ofertă concretă în momentul ăsta nu se poate spune”, sustine Victor Becali.

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

„El este un jucător care înscrie atâtea goluri și nu are cum să nu fie în atenția mai multor echipe”, consideră Victor Becali.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și