Închide meniul

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte! Intalienii anunță că Simone Inzaghi va semna în următoarele ore. Ștefan Radu a rămas deja fără antrenor

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 20:09 / Actualizat: 27 mai 2021, 21:46

Reclamă
Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte! Intalienii anunță că Simone Inzaghi va semna în următoarele ore. Ștefan Radu a rămas deja fără antrenor

Profimedia

Inter i-a găsit înlocuitor lui Conte

UPDATE: Potrivit celebrilor jurnaliști Fabrizio Romano și Gianluca Di Marzio, Simone Inzaghi a încheiat raporturile cu Lazio și urmează să semneze cu Inter în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte. Potrivit Gazzetta dello Sport, negocierile dintre Simone Inzaghi și șefii nerazzurri se apropie de final.

Reclamă

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte

Simone Inzaghi mai are contract cu Lazio doar până la 30 iunie. Acesta a negociat prelungirea cu formația capitolină, dar cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

Inițial, Inzaghi a bătut palma cu președintele lui Lazio, Claudio Lotito, însă înțelegerea a picat. Agentul lui Simone Inzaghi, Tullio Tinti, s-a văzut după aceea cu șefii lui Inter în Milano, iar negocierile au fost un succes.

Potrivit sursei citate, Simone Inzaghi este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Antonio Conte, mai ales datorită sistemului său de joc. Acesta a implementat la Lazio o formulă cu 3 fundași centrali, aceeași așezare cu care Conte a luat titlul la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Simone Inzaghi antrenează la Lazio din iulie 2016. Acesta a reușit să câștige o Cupă și două Supercupe alături de formația capitolină. De asemenea, Inzaghi a adus-o pe Lazio înapoi în UEFA Champions League.

Antonio Conte a plecat de la Inter

Antrenorul s-a despărţit de gruparea nerazzurri la scurt timp după ce a cucerit titlul în Serie A. Motivul despărţirii este reprezentat de decizia conducerii de a reduce cu 15-20% salariile. De asemenea, șefii chinezi i-au cerut lui Conte să obțină cel puţin 100 de milioane de euro din vânzarea de jucători.

Antonio Conte va încasa 7 milioane de euro după plecarea de la Inter. În afară de titlul cu nerazzurrii, Conte a mai câștigat patru alte coroane de campion: trei cu Juventus și una cu Chelsea.

Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și Chelsea sunt echipele antrenate de Conte în carieră. Acesta a stat și pe banca naționalei Italiei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și