Închide meniul

OFICIAL | Antonio Conte, OUT de la Inter! „Va rămâne pentru totdeauna o parte din istoria clubului” Anunţul momentului în fotbalul mondial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 20:33

OFICIAL | Antonio Conte, OUT de la Inter! „Va rămâne pentru totdeauna o parte din istoria clubului Anunţul momentului în fotbalul mondial

Profimedia

Antonio Conte

Antonio Conte, OUT de la Inter. Campioana Italiei a făcut anunţul prin intermediul unui comunicat de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FC Internazionale Milano a ajuns la un acord cu Antonio Conte pentru rezilierea contractului de comun acord. Clubul dorește să îi mulțumească lui Antonio pentru munca extraordinară pe care a făcut-o, culminând cu cel de-al 19-lea titlu de top al lui Inter. Antonio Conte va rămâne pentru totdeauna o parte din istoria clubului nostru”, au anunţat italienii.

Antonio Conte, OUT de la Inter. Motivul despărţirii

Motivul despărţirii este reprezentat de decizia conducerii de a reduce cu 15-20% a salariilor şi obţinerea a cel puţin 100 de milioane de euro din vânzarea de jucător.

La auzul veştii, Conte a transmis că renunţă la echipa pe care a ajutat-o să câştige titlul după o pauză de 11 ani.

Reclamă

Cine îi poate lua locul lui Antonio Conte

Au apărut deja şi variante pentru înlocuirea lui Antonio Conte, care va încasa 7 milioane de euro după despărţire.

Şefii lui Inter au alcătuit de urgenţă o listă cu antrenori, iar Massimiliano Allegri are cele mai mari şanse să fie adus. Maurizio Sarri, Sinisa Mihajlovic şi Simone Inzaghi sunt alte variante pentru banca nerazzurrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Aroganţa lui Antonio Conte: „Îmi dedic mie titlul!”

Antonio Conte a surprins după ce a câştigat titlul cu Inter. Tehnicianul a răspuns sincer că îşi dedică lui acest succes şi a dezvăluit cât de greu i-a fost pe banca nerazzurrilor.

Mi-l dedic mie. Pentru că ştiu că, în orice caz, nu a fost un drum uşor în aceşti doi ani. Chiar a trebuit să scot totul din mine. Au fost şi momente în care m-am îndoit de lucruri şi m-am îndoit de mine, însă am fost suficient de puternici pentru a merge dincolo de orice. Toţi am fost buni, chiar şi eu”, a declarat Conte.

În afară de titlul cu Inter, Antonio Conte a mai câștigat patru titluri de campion: trei cu Juventus și unul cu Chelsea.

Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și Chelsea sunt echipele antrenate de Conte în carieră.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și