Închide meniul

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte! Intalienii anunță că Simone Inzaghi va semna în următoarele ore. Ștefan Radu a rămas deja fără antrenor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 20:09 / Actualizat: 27 mai 2021, 21:46

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte! Intalienii anunță că Simone Inzaghi va semna în următoarele ore. Ștefan Radu a rămas deja fără antrenor

Profimedia

Inter i-a găsit înlocuitor lui Conte

UPDATE: Potrivit celebrilor jurnaliști Fabrizio Romano și Gianluca Di Marzio, Simone Inzaghi a încheiat raporturile cu Lazio și urmează să semneze cu Inter în următoarele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Știrea inițială

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte. Potrivit Gazzetta dello Sport, negocierile dintre Simone Inzaghi și șefii nerazzurri se apropie de final.

Reclamă

Inter i-a găsit înlocuitor lui Antonio Conte

Simone Inzaghi mai are contract cu Lazio doar până la 30 iunie. Acesta a negociat prelungirea cu formația capitolină, dar cele două părți nu au ajuns la un numitor comun.

Inițial, Inzaghi a bătut palma cu președintele lui Lazio, Claudio Lotito, însă înțelegerea a picat. Agentul lui Simone Inzaghi, Tullio Tinti, s-a văzut după aceea cu șefii lui Inter în Milano, iar negocierile au fost un succes.

Potrivit sursei citate, Simone Inzaghi este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Antonio Conte, mai ales datorită sistemului său de joc. Acesta a implementat la Lazio o formulă cu 3 fundași centrali, aceeași așezare cu care Conte a luat titlul la Inter.

Reclamă 4 / 0/3

Simone Inzaghi antrenează la Lazio din iulie 2016. Acesta a reușit să câștige o Cupă și două Supercupe alături de formația capitolină. De asemenea, Inzaghi a adus-o pe Lazio înapoi în UEFA Champions League.

Antonio Conte a plecat de la Inter

Antrenorul s-a despărţit de gruparea nerazzurri la scurt timp după ce a cucerit titlul în Serie A. Motivul despărţirii este reprezentat de decizia conducerii de a reduce cu 15-20% salariile. De asemenea, șefii chinezi i-au cerut lui Conte să obțină cel puţin 100 de milioane de euro din vânzarea de jucători.

Antonio Conte va încasa 7 milioane de euro după plecarea de la Inter. În afară de titlul cu nerazzurrii, Conte a mai câștigat patru alte coroane de campion: trei cu Juventus și una cu Chelsea.

Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și Chelsea sunt echipele antrenate de Conte în carieră. Acesta a stat și pe banca naționalei Italiei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și