Închide meniul

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. „Sunt fundamentali pentru acest proiect!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 11:26

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. „Sunt fundamentali pentru acest proiect!

Parma - Modena LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimediaimages

Cei doi atacanţi români nu vor fi lăsaţi să plece în această vară. „Sunt fundamentali”, transmit conducătorii echipei de pe Ennio Tardini, care are de gând să revină cât mai repede pe prima scenă a fostbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. Românii rămân şi în Serie B

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt fundamentali în acest proiect al Parmei, care va începe cu cei doi. Şi Kucka este inclus aici, am vorbit cu el şi este un tip fantastic, un mare profesionist. Acum vrea să se gândească doar la Campionatul European, dar ne vom întâlni după şi vom vorbi. Mi-a arătat totuşi disponibilitatea de a rămâna la noi„, a declarat Javier Ribalta, într-o conferinţă de presă, citat de Parmalive.com.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. Internaţionalii români au un nou antrenor la Parma. Roberto D’Aversa a fost demis după retrogradarea în Serie B, iar în locul său a fost numit Enzo Maresca.

Parma a făcut un sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Pe de altă parte, românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Reclamă

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și