Închide meniul

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. „Sunt fundamentali pentru acest proiect!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2021, 11:26

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. „Sunt fundamentali pentru acest proiect!

Parma - Modena LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Profimediaimages

  • Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma
  • Atacanţii români vor evolua în Serie B

Cei doi atacanţi români nu vor fi lăsaţi să plece în această vară. „Sunt fundamentali”, transmit conducătorii echipei de pe Ennio Tardini, care are de gând să revină cât mai repede pe prima scenă a fostbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. Românii rămân şi în Serie B

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt fundamentali în acest proiect al Parmei, care va începe cu cei doi. Şi Kucka este inclus aici, am vorbit cu el şi este un tip fantastic, un mare profesionist. Acum vrea să se gândească doar la Campionatul European, dar ne vom întâlni după şi vom vorbi. Mi-a arătat totuşi disponibilitatea de a rămâna la noi„, a declarat Javier Ribalta, într-o conferinţă de presă, citat de Parmalive.com.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, de neînlocuit la Parma. Internaţionalii români au un nou antrenor la Parma. Roberto D’Aversa a fost demis după retrogradarea în Serie B, iar în locul său a fost numit Enzo Maresca.

Reclamă

Parma a făcut un sezon dezastruos

Parma a retrogradat matematic din Serie A, la capătul unui sezon dezastruos. Echipa lui Man și Mihăilă a reușit doar 3 victorii stagionale, mai puține decât oricare altă echipă. Antrenorul D’Aversa a preluat echipa la începutul acestui an, însă n-a reușit să o salveze.

Pe de altă parte, românii Man și Mihăilă au avut evoluții solide la sezonul de debut în Serie A. Dennis Man a jucat 14 partide în Serie A pentru Parma, reușind să-și treacă în cont două goluri și un assist. De cealaltă parte, Mihăilă a bifat 16 prezențe în Serie A și una în Cupa Italiei. Românul are, în total, 4 goluri și 2 assist-uri.

Reclamă

Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi n-au nicio clauză în contract care să le permită să plece odată ce echipa a retrogradat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”