Închide meniul

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă! „E un jucător excepţional. Sunt convins că se răzgândeşte”

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 21:19

Reclamă
Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă! „E un jucător excepţional. Sunt convins că se răzgândeşte

Hepta

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă. Şeful lui FC Voluntari a spus că este extrem de mulţumit de fundaşul în vârstă de 37 de ani. Andone crede că Tamaş îşi va continua cariera de jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă

„E, nu?! Mai joacă. Nu-l lăsăm să se retragă. L-am adus ca să avem şanse la salvarea de la retrogradare. El ne-a ajutat foarte mult!

Dar o să mai joace Gabi. E un jucător excepţional. Are o vârstă, dar o să mai poată cel puţin încă un an, părerea mea. Sunt convins că se răzgândeşte”, a spus Ioan Andone, după Dunărea Călăraşi – FC Voluntari 1-2.

Gabi Tamaş a anunţat că vrea să renunţe definitiv la fotbal, după meciul câştigat de Voluntari în turul barajului de menţinere în Liga 1. Fundaşul în vârstă de 37 de ani a declarat că nu vrea să ajungă în spital.

„Eu am greșit la primul gol. Presiune a fost mereu la club, era frica asta de retrogradare. Și la baraj sunt emoții, am eu emoții la 38 de ani. E rușinos să retrogradezi. Calificarea nu este jucată.

Reclamă

Nu ştiu cum va arăta viitorul meu. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. De ce să intru în spital pentru fotbal? Nu mai am nici forţa, nici nervii necesari. Mă gândesc să mă duc acasă, să uitaţi de mine.

Nu mă văd antrenor sau conducător. Mi s-a luat, chiar mi s-a luat. Nu din cauza greşelii pe care am făcut-o, dar mi s-a luat. Nici nu ştiu dacă mai joc (n.r. în retur). V-am pupat, pa!”, a spus Tamaş, la Digi Sport.

Gabi Tamaş, 67 de meciuri pentru România

Gabi Tamaş a jucat 67 de meciuri la echipa naţională şi a marcat 3 goluri. În cariera sa a trecut pe la Dinamo, CFR Cluj şi Steaua, în Liga 1, dar şi pe la echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Auxerre, West Brom şi Watford.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaş şi-a trecut în palmares un singur titlu de campion, cu FCSB. Dar a mai câştigat de 3 ori Cupa României, cu Dinamo (2003 şi 2005) şi FCSB (2015) şi Supercupa României (2005), tot cu Dinamo. De asemenea, el a ridicat Cupa (2018) şi Supercupa (2018) în Israel, cu Hapoel Haifa.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și