Închide meniul

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă! „E un jucător excepţional. Sunt convins că se răzgândeşte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 21:19

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă! „E un jucător excepţional. Sunt convins că se răzgândeşte

Hepta

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă. Şeful lui FC Voluntari a spus că este extrem de mulţumit de fundaşul în vârstă de 37 de ani. Andone crede că Tamaş îşi va continua cariera de jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone nu-l lasă pe Gabi Tamaş să se retragă

„E, nu?! Mai joacă. Nu-l lăsăm să se retragă. L-am adus ca să avem şanse la salvarea de la retrogradare. El ne-a ajutat foarte mult!

Dar o să mai joace Gabi. E un jucător excepţional. Are o vârstă, dar o să mai poată cel puţin încă un an, părerea mea. Sunt convins că se răzgândeşte”, a spus Ioan Andone, după Dunărea Călăraşi – FC Voluntari 1-2.

Gabi Tamaş a anunţat că vrea să renunţe definitiv la fotbal, după meciul câştigat de Voluntari în turul barajului de menţinere în Liga 1. Fundaşul în vârstă de 37 de ani a declarat că nu vrea să ajungă în spital.

„Eu am greșit la primul gol. Presiune a fost mereu la club, era frica asta de retrogradare. Și la baraj sunt emoții, am eu emoții la 38 de ani. E rușinos să retrogradezi. Calificarea nu este jucată.

Reclamă

Nu ştiu cum va arăta viitorul meu. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. De ce să intru în spital pentru fotbal? Nu mai am nici forţa, nici nervii necesari. Mă gândesc să mă duc acasă, să uitaţi de mine.

Nu mă văd antrenor sau conducător. Mi s-a luat, chiar mi s-a luat. Nu din cauza greşelii pe care am făcut-o, dar mi s-a luat. Nici nu ştiu dacă mai joc (n.r. în retur). V-am pupat, pa!”, a spus Tamaş, la Digi Sport.

Gabi Tamaş, 67 de meciuri pentru România

Gabi Tamaş a jucat 67 de meciuri la echipa naţională şi a marcat 3 goluri. În cariera sa a trecut pe la Dinamo, CFR Cluj şi Steaua, în Liga 1, dar şi pe la echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Auxerre, West Brom şi Watford.

Reclamă 4 / 0/3

Tamaş şi-a trecut în palmares un singur titlu de campion, cu FCSB. Dar a mai câştigat de 3 ori Cupa României, cu Dinamo (2003 şi 2005) şi FCSB (2015) şi Supercupa României (2005), tot cu Dinamo. De asemenea, el a ridicat Cupa (2018) şi Supercupa (2018) în Israel, cu Hapoel Haifa.

Recomandări
  • Gabi Tamaş vrea să renunţe la fotbal
  • Reacţia lui Ioan Andone

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și