Închide meniul

„Mi s-a luat!” Gabi Tamaş şi-a anunţat retragerea, după Dunărea Călărași – Voluntari 1-2. „V-am pupat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 mai 2021, 20:32

„Mi s-a luat! Gabi Tamaş şi-a anunţat retragerea, după Dunărea Călărași – Voluntari 1-2. „V-am pupat!

Gabi Tamaș a dus-o pe FC Voluntari pe podiumul Ligii 1

Facebook FC Voluntari

„Mi s-a luat!”, a declarat Gabi Tamaş, după Dunărea Călăraşi – Voluntari 1-2. El şi-a anunţat, practic, retragerea şi a spus că s-ar putea să nu joace la meciul retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mi s-a luat!” Gabi Tamaş şi-a anunţat retregarea!

„Eu am greșit la primul gol. Presiune a fost mereu la club, era frica asta de retrogradare. Și la baraj sunt emoții, am eu emoții la 38 de ani. E rușinos să retrogradezi. Calificarea nu este jucată.

Nu ştiu cum va arăta viitorul meu. Sunt șanse mai mari să mă retrag, poate a venit vremea. De ce să intru în spital pentru fotbal? Nu mai am nici forţa, nici nervii necesari. Mă gândesc să mă duc acasă, să uitaţi de mine.

Nu mă văd antrenor sau conducător. Mi s-a luat, chiar mi s-a luat. Nu din cauza greşelii pe care am făcut-o, dar mi s-a luat. Nici nu ştiu dacă mai joc (n.r. în retur). V-am pupat, pa!”, a spus Tamaş, la Digi Sport.

Gabi Tamaş spera să revină la echipa naţională

În februarie, după ce a debutat la Voluntari, Gabi Tamaş a spus că se gândeşte la un transfer în afară ţării şi chiar la o revenire la echipa naţională.

Reclamă

„Poate mai prind un contract afară. Sunt tânăr, nu m-am îngrăşat! Mă gândesc să joc în Israel. Poate la vară sau peste un an. (…) Dacă voi juca bine şi voi fi într-o formă bună, poate mă cheamă şi pe mine”, a spus Tamaş.

Gabi Tamaş, 67 de meciuri pentru România

Gabi Tamaş a jucat 67 de meciuri la echipa naţională şi a marcat 3 goluri. În cariera sa a trecut pe la Dinamo, CFR Cluj şi Steaua, în Liga 1, dar şi pe la echipe precum Galatasaray, Spartak Moscova, Auxerre, West Brom şi Watford.

Tamaş şi-a trecut în palmares un singur titlu de campion, cu FCSB. Dar a mai câştigat de 3 ori Cupa României, cu Dinamo (2003 şi 2005) şi FCSB (2015) şi Supercupa României (2005), tot cu Dinamo. De asemenea, el a ridicat Cupa (2018) şi Supercupa (2018) în Israel, cu Hapoel Haifa.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Tamaş, dorit în Israel

În martie, preşedintele clubului Hapoel Haifa, Yoav Katz, nu excludea revenirea fundaşului român la echipa sa.

Are o vârstă, dar să nu uităm că sunt fotbaliști care joacă și la 45 de ani. Asta nu este neapărat o problemă. Poate din vară ar fi o posibilitate să vină, însă nu ține de noi, ci de el și forma lui fizică. Tamaș este un fotbalist iubit în Israel, iar dacă va fi în cea mai bună formă, putem lua în calcul să îl readucem la noi. Îl urmărim până la vară și apoi vom lua o decizie”, a spus Yoav Katz.

Recomandări
  • Gabi Tamaş vrea să renunţe la fotbal
  • Ce a declarat fundaşul în vârstă de 37 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și