Închide meniul

Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Un jurnalist l-a bărbierit pe teren, în timpul interviului VIDEO

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 8:48

Reclamă
Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Un jurnalist l-a bărbierit pe teren, în timpul interviului VIDEO

Captură Youtube TNT Sports

Jorginho, momentul serii după finala Champions League!

După aceea, a venit rândul închizătorului să îi întoarcă „serviciul” jurnalistului, spre deliciul celor aflaţi lângă ei. Apoi, cei doi au văzut pe telefonul jucătorului cum arată fără barbă. Evident, au făcut şi o poză, cu medalia de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Tuchel: Sunt mândru de jucătorii mei

După momentul oferit de Jorginho, Thomas Tuchel a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este foarte mândru de acest succes. “Este cel mai important meci din Europa şi l-am câştigat. Este incredibil. Sunt foarte mândru. Aveam încredere în acest grup, nu eram favoriţi, dar împreună orice este posibil”, a spus Tuchel.

Kai Havertz, care a înscris golul victoriei în finala Ligii Campionilor, cu Manchester City, s-a declarat încântat de trofeul obţinut după o aşteptare de 15 ani. “Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest momment şi iată că a venit”, a spus Havertz la BT Sport, potrivit bbc.com.

Reclamă

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42. Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

Pep Guardiola, devastat după pierderea Champions League

Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat sâmbătă seară, după finala Ligii Campionilor, că formaţia sa a avut un sezon excepţional şi a jucat bine în ultimul act al LC.

“Am încercat să aleg cea mai bună echipă pentru a câştiga meciul. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva structurii defensive a echipei Chelsea. Aş vrea să spun că a fost un sezon excepţional pentru noi. Din nefericire, nu am putut câştiga trofeul. Am încercat, dar nu am reuşit. Vom munci mai mult de acum încolo.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci strâns. Am făcut o finală bună, având în vedere că era prima pentru noi. Am arătat curaj, în special în repriza a doua. Acum vreau să plec acasă cu familia mea. Apoi voi reveni la club. Va fi cel mai bun club din lume în următorii ani”, a spus Guardiola, potrivit uefa.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și