Închide meniul

Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Un jurnalist l-a bărbierit pe teren, în timpul interviului VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 8:48

Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Un jurnalist l-a bărbierit pe teren, în timpul interviului VIDEO

Captură Youtube TNT Sports

Jorginho, momentul serii după finala Champions League!

După aceea, a venit rândul închizătorului să îi întoarcă „serviciul” jurnalistului, spre deliciul celor aflaţi lângă ei. Apoi, cei doi au văzut pe telefonul jucătorului cum arată fără barbă. Evident, au făcut şi o poză, cu medalia de campion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Jorginho, momentul serii după finala Champions League! Tuchel: Sunt mândru de jucătorii mei

După momentul oferit de Jorginho, Thomas Tuchel a declarat sâmbătă seară, după câştigarea Ligii Campionilor, că este foarte mândru de acest succes. “Este cel mai important meci din Europa şi l-am câştigat. Este incredibil. Sunt foarte mândru. Aveam încredere în acest grup, nu eram favoriţi, dar împreună orice este posibil”, a spus Tuchel.

Kai Havertz, care a înscris golul victoriei în finala Ligii Campionilor, cu Manchester City, s-a declarat încântat de trofeul obţinut după o aşteptare de 15 ani. “Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest momment şi iată că a venit”, a spus Havertz la BT Sport, potrivit bbc.com.

Reclamă

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42. Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

Pep Guardiola, devastat după pierderea Champions League

Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat sâmbătă seară, după finala Ligii Campionilor, că formaţia sa a avut un sezon excepţional şi a jucat bine în ultimul act al LC.

“Am încercat să aleg cea mai bună echipă pentru a câştiga meciul. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva structurii defensive a echipei Chelsea. Aş vrea să spun că a fost un sezon excepţional pentru noi. Din nefericire, nu am putut câştiga trofeul. Am încercat, dar nu am reuşit. Vom munci mai mult de acum încolo.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci strâns. Am făcut o finală bună, având în vedere că era prima pentru noi. Am arătat curaj, în special în repriza a doua. Acum vreau să plec acasă cu familia mea. Apoi voi reveni la club. Va fi cel mai bun club din lume în următorii ani”, a spus Guardiola, potrivit uefa.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și