Închide meniul

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg!” Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 18:10

Reclamă
Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg! Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali. Mijlocaşul a vorbit despre clubul la care şi-ar dori să ajungă, în cadrul unui interviu pentru FRF.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru „perla” roş-albaştrilor, este clubul pentru care ar vrea să evolueze internaţionalul român.

„La 22 de ani la Galatasaray pe salariu triplu sau în China pe salariu de 10 ori mai mare?”, a fost întrebat Moruţan.

„La Galatasaray mi-aș dori, pentru suporteri, pentru echipa care e acolo”, a răspuns mijlocaşul FCSB.

Reclamă

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Mijlocaşul este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan, savuros după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali

Tot în cadrul interviului, Moruţan a fost surprins cu o întrebare. „Olimpiu Moruţan la 40 de ani: primar la Cătină, comună din Cluj la care e originar, sau manager sportiv la FCSB?”, a fost întrebat mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3

„Primar la comună Cătina”, a răspuns cu zâmbetul pe buze Moruţan.

Galatasaray, cu ochii pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Olimpiu Moruţan (22 ani) este dorit de Galatasaray, care vrea să îl transfere vara aceasta.

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și