Închide meniul

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg!” Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 18:10

Reclamă
Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg! Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali. Mijlocaşul a vorbit despre clubul la care şi-ar dori să ajungă, în cadrul unui interviu pentru FRF.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru „perla” roş-albaştrilor, este clubul pentru care ar vrea să evolueze internaţionalul român.

„La 22 de ani la Galatasaray pe salariu triplu sau în China pe salariu de 10 ori mai mare?”, a fost întrebat Moruţan.

„La Galatasaray mi-aș dori, pentru suporteri, pentru echipa care e acolo”, a răspuns mijlocaşul FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Mijlocaşul este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan, savuros după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali

Tot în cadrul interviului, Moruţan a fost surprins cu o întrebare. „Olimpiu Moruţan la 40 de ani: primar la Cătină, comună din Cluj la care e originar, sau manager sportiv la FCSB?”, a fost întrebat mijlocaşul.

Reclamă

„Primar la comună Cătina”, a răspuns cu zâmbetul pe buze Moruţan.

Galatasaray, cu ochii pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Olimpiu Moruţan (22 ani) este dorit de Galatasaray, care vrea să îl transfere vara aceasta.

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

16:05

LIVE VIDEOCalificările din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 17:00, LIVE în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și