Închide meniul

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg!” Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 18:10

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali: „Acolo mi-aş dori să merg! Mijlocaşul, savuors după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda patronului FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali. Mijlocaşul a vorbit despre clubul la care şi-ar dori să ajungă, în cadrul unui interviu pentru FRF.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray, echipă care şi-a manifestat interesul pentru „perla” roş-albaştrilor, este clubul pentru care ar vrea să evolueze internaţionalul român.

„La 22 de ani la Galatasaray pe salariu triplu sau în China pe salariu de 10 ori mai mare?”, a fost întrebat Moruţan.

„La Galatasaray mi-aș dori, pentru suporteri, pentru echipa care e acolo”, a răspuns mijlocaşul FCSB.

Reclamă

Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Mijlocaşul este la FCSB din 2018, când FCSB l-a transferat de la Botoșani pentru 700.000 de euro.

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
Citește și:

Olimpiu Moruţan, savuros după ce a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali

Tot în cadrul interviului, Moruţan a fost surprins cu o întrebare. „Olimpiu Moruţan la 40 de ani: primar la Cătină, comună din Cluj la care e originar, sau manager sportiv la FCSB?”, a fost întrebat mijlocaşul.

Reclamă 4 / 0/3

„Primar la comună Cătina”, a răspuns cu zâmbetul pe buze Moruţan.

Galatasaray, cu ochii pe Olimpiu Moruţan

Gigi Becali poate da un nou tun financiar. Olimpiu Moruţan (22 ani) este dorit de Galatasaray, care vrea să îl transfere vara aceasta.

Turcii au mai fost interesaţi de mijlocaşul FCSB, însă nu au făcut nicio ofertă. Totuşi, se pare că gruparea din Istanbul este dispusă să înceapă negocierile cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera cere 12 milioane de euro pentru „perla” sa, însă galben-roşii nu sunt dispuşi să achite suma şi cer o reducere, anunţă RixoSport.

Sursa citată scrie că „Fatih Terim l-a pus în capul listei de transferuri pe mijlocaş”, care a fost urmărit de turci de mai bine de un an.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, mesaj direct pentru Gigi Becali
  • Unde şi-ar dori să se transfere mijlocaşul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și