Închide meniul

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Daniel Opriţa, genial după meci: „Trebuie să merg să-mi fac o revizie!” Ce a spus despre viitorul său

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 19:48

Reclamă
CSA Steaua a promovat în Liga 2! Daniel Opriţa, genial după meci: „Trebuie să merg să-mi fac o revizie! Ce a spus despre viitorul său

Daniel Oprița este antrenorul de la CSA Steaua

Hepta

Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a promovat în Liga 2! Jucătorii au încins o horă la finalul partidei, iar Daniel Opriţa a fost aruncat în sus de jucători. La finalul partidei, antrenorul CSA Steaua a fost extrem de fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa spune că acest sezon l-a extenuat la maximum şi că a avut emoţii uriaşe când i-a văzut pe fani lângă echipă.

Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a promovat în Liga 2

A fost un meci greu. A plouat destul de tare, dar băieţii şi-au făcut treaba. Există presiune, a fost foarte mare. Aproape că ne-au dat lacrimile când ne-au aşteptat suporterii la stadion. Trebuie să merg să-mi fac o revizie, să văd cum stau cu sănătatea pentru că nu a fost uşor. Aveam încredere în băieţi, dar în fotbal orice se poate întâmpla. Important e să se bucure băieţii. Le mulţumesc că m-au suportat. Am avut ieşiri necontrolate, vreau să plec în vacanţă.

Eu nu ştiu ce va fi mai departe. Dorinţa mea e normală, să mi se propună un contract profesionist. Nu stiu, mi se termină contractul, nu ştiu ce va fi mai departe, am îndeplinit ce mi s-a cerut. Dorinţa mea, e normal, dar să mi se propună un contract profesionist şi lucrurile astea, dacă nu, nicio problemă, sunt bucuros că mi-am îndeplinit obiectivul, mai departe nu contează„, a spus Daniel Opriţa, după ce echipa sa a promovat în Liga 2.

CSA Steaua a promovat în Liga 2

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare. În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Reclamă

În minutul 77, de la CS Afumaţi a fost eliminat Stîngă. Tot duminică, Dacia Unirea Brăila a promovat în al doilea eşalon învingând cu 1-0 Oţelul Galaţi, în manşa secundă a barajului, după ce în tur scorul a fost 1-1.

Anterior, au câştigat barajul pentru Liga 2 echipele Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Unirea Dej.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și