Închide meniul

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Daniel Opriţa, genial după meci: „Trebuie să merg să-mi fac o revizie!” Ce a spus despre viitorul său

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 19:48

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Daniel Opriţa, genial după meci: „Trebuie să merg să-mi fac o revizie! Ce a spus despre viitorul său

Daniel Oprița este antrenorul de la CSA Steaua

Hepta

Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a promovat în Liga 2! Jucătorii au încins o horă la finalul partidei, iar Daniel Opriţa a fost aruncat în sus de jucători. La finalul partidei, antrenorul CSA Steaua a fost extrem de fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa spune că acest sezon l-a extenuat la maximum şi că a avut emoţii uriaşe când i-a văzut pe fani lângă echipă.

Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a promovat în Liga 2

A fost un meci greu. A plouat destul de tare, dar băieţii şi-au făcut treaba. Există presiune, a fost foarte mare. Aproape că ne-au dat lacrimile când ne-au aşteptat suporterii la stadion. Trebuie să merg să-mi fac o revizie, să văd cum stau cu sănătatea pentru că nu a fost uşor. Aveam încredere în băieţi, dar în fotbal orice se poate întâmpla. Important e să se bucure băieţii. Le mulţumesc că m-au suportat. Am avut ieşiri necontrolate, vreau să plec în vacanţă.

Reclamă

Eu nu ştiu ce va fi mai departe. Dorinţa mea e normală, să mi se propună un contract profesionist. Nu stiu, mi se termină contractul, nu ştiu ce va fi mai departe, am îndeplinit ce mi s-a cerut. Dorinţa mea, e normal, dar să mi se propună un contract profesionist şi lucrurile astea, dacă nu, nicio problemă, sunt bucuros că mi-am îndeplinit obiectivul, mai departe nu contează„, a spus Daniel Opriţa, după ce echipa sa a promovat în Liga 2.

CSA Steaua a promovat în Liga 2

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare. În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Reclamă

În minutul 77, de la CS Afumaţi a fost eliminat Stîngă. Tot duminică, Dacia Unirea Brăila a promovat în al doilea eşalon învingând cu 1-0 Oţelul Galaţi, în manşa secundă a barajului, după ce în tur scorul a fost 1-1.

Anterior, au câştigat barajul pentru Liga 2 echipele Corona Braşov, Viitorul Şelimbăr şi Unirea Dej.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost amânat. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost AMÂNAT din cauza condiţiilor meteo. Meciul s-ar putea disputa miercuri 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua
Liga 2 • 11 apr., 17:37
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea
Liga 1 • 11 apr., 15:13
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui!
Diverse • 10 apr., 12:13
FOTO
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui! Ce reacţie a avut după şocul vieţii
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Liga 1 • 6 apr., 17:47
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua
Fotbal • 4 apr., 13:50
FOTO
Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii: „Vreau să piardă FCSB cu Craiova şi Dinamo să retrogradeze”