Închide meniul

CS Afumaţi – CSA Steaua Bucureşti 1-2 (1-4) | CSA Steaua a promovat în Liga 2! Călinţaru, gol fabulos în stilul lui Del Piero. Ultraşii stelişti au făcut scandal după ce nu au fost lăsaţi la meci

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 19:15

CS Afumaţi – CSA Steaua Bucureşti 1-2 (1-4) | CSA Steaua a promovat în Liga 2! Călinţaru, gol fabulos în stilul lui Del Piero. Ultraşii stelişti au făcut scandal după ce nu au fost lăsaţi la meci

http://www.csasteaua.ro/

Jucătorii Stelei ar putea ajunge direct în Liga a 3-a

Update CS Afumaţi – Steaua 1-2: Fluier final la Afumaţi! CSA Steaua a promovat în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Update: Scandal la Afumaţi! 600 de ultraşi ai CSA Steaua au devenit agresivi, după ce au fost blocaţi de jandarmi! Mai mulţi jurnalişti au fost atacaţi. Detalii, AICI.

Update CS Afumaţi – Steaua 1-2: GOOOL Steaua! Pacionel a marcat din lovitură de la 11 metri.

Reclamă

Update CS Afumaţi – Steaua 1-1: A început repriza secundă.

Update CS Afumaţi – Steaua 1-1: S-a încheiat prima repriză.

Update CS Afumaţi – Steaua 1-1: GOOOL Afumaţi! Gazdele au egalat înaintea pauzei prin Adrian Popa.

Reclamă 4 / 0/3

Update CS Afumaţi – Steaua 0-1: GOOOL Steaua! Călinţaru a deschis scorul pentru Steaua, în minutul 3, cu o execuţie fabuloasă, care aminteşte de legendarul Alessandro Del Piero.

Update CS Afumaţi – Steaua 0-0: A început meciul!

CS Afumaţi – Steaua Bucureşti. „Militarii” dispută meciul care îi poate promova în al doilea eşalon al fotbalului românesc.

Afumaţi – CSA Steaua Bucureşti, meci decisiv pentru „militari”

În partida tur, CSA Steaua a învins-o cu 2-0 pe CS Afumați, în prima manșă. Zaharia şi Chipirliu au marcat golurile gazdelor.

Citește și:

„Război” între Steaua şi CS Afumaţi!

Fanii clubului din Ghencea au primit numai 14 bilete pentru returul din barajul pentru promovarea în Liga 2.

Meciul de azi se va disputa cu 270 de spectatori în tribună. Conform regulamentului, suporterii echipei oaspete vor primi 5% din numărul total de tichete, spre nemulţumirea roş-albaştrilor.

Reclamă

Suporterii lui CSA Steaua sunt nemulţumiţi şi de alte decizii luate de rivalii de la baraj şi şi-au manifestat public indignarea.

Puțin mai este până la ora meciului și pregătirile în vederea blocării accesului suporterilor steliști au început. Jandarmeria Ilfov anunță că accesul în comuna Afumaţi se va face în baza actului de identitate ce va stabili reședința fiecărui trecător. Pe scurt, nu ești “afumăţean”, nu intri.

De cealaltă parte, edilul din localitate anunță că aproximativ 250 de invitații urmează să fie înmânate localnicilor care, de asemenea, trebuie să demonstreze că sunt de-ai casei. Vorbim de o competiție sportivă care implică două tabere și la care nu pot participa decât unii dintre protagoniști.

Acum, când fotbalul românesc se bucură de revenirea Stelei în prim-planul acțiunii, atât Jandarmeria, cât și Federația Română de Fotbal s-ar bucura, mai degrabă, să aibă stadioanele goale, decât să se lege la cap cu suporterii steliști.

Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi, vă anunțam că ne vedem duminică la meci”, se anunţă pe pagina de Facebook Sud Steaua.

"Război" între CSA Steaua şi CS Afumaţi
AS.ro
Recomandări
  • CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2
  • Călinţaru, gol fabulos în stilul lui Del Piero

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și