Închide meniul

Daniel Opriţa, pus la zid de legendarul Tudorel Stoica: „E deplasat ce a făcut! Steaua nu se refuză!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 18:44

Reclamă
Daniel Opriţa, pus la zid de legendarul Tudorel Stoica: „E deplasat ce a făcut! Steaua nu se refuză!

Daniel Oprița este antrenorul de la CSA Steaua

Hepta

Daniel Opriţa, pus la zid de legendarul Tudorel Stoica. Fostul mare jucător al Stelei a fost deranjat de anunţul antrenorului, care a spus că nu va semna o nouă înţelegere în orice condiţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Opriţa, pus la zid de legendarul Tudorel Stoica: „Nu era momentul pentru acele declarații!

„Contractul tău e confidențial, pentru ce să vii cu așa ceva, într-un moment de bucurie? Spui ce ți s-a propus, că nu ești de acord… Steaua nu se refuză! Cât am stat eu la Steaua, nimeni n-a fost de neînlocuit. S-au găsit mereu alți oameni.

Părerea mea e că ar trebui să fim mai modești. Nu era momentul pentru acele declarații. Mi s-a părut deplasat. Nu mai vrea Oprița să fie antrenor la Steaua? Asta e.

Eu sper să se găsească o soluție legală pentru ca echipa să promoveze, să aibă posibilitatea juridică pentru a promova. Pentru că, oricum, va fi greu să ajungi din Liga 1 încă din primul sezon”, a spus Tudorel Stoica la Digi Sport.

Ce a spus Daniel Opriţa despre viitorul său

Imediat după promovarea Stelei, Daniel Opriţa a vorbit despre viitorul său. Antrenorul a anunţat că nu este dispus să semneze în orice condiţii.

Reclamă

„Eu nu ştiu ce va fi mai departe. Dorinţa mea e normală, să mi se propună un contract profesionist. Nu ştiu, mi se termină contractul, nu ştiu ce va fi mai departe, am îndeplinit ce mi s-a cerut. Dorinţa mea, e normal, dar să mi se propună un contract profesionist şi lucrurile astea, dacă nu, nicio problemă, sunt bucuros că mi-am îndeplinit obiectivul, mai departe nu contează”, a spus Daniel Opriţa, după ce echipa sa a promovat în Liga 2.

CSA Steaua a promovat în Liga 2

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare. În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și