Închide meniul

Gigi Becali se amuză de situația de la CSA Steaua: „Mă duc la Talpan, îi zic că este eroul neamului!”

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 23:49

Reclamă
Gigi Becali se amuză de situația de la CSA Steaua: „Mă duc la Talpan, îi zic că este eroul neamului!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali râde de CSA Steaua

Gigi Becali râde de CSA Steaua. „Militarii” trebuie să-și schimbe statul juridic dacă vor să ajungă în Liga 1. CSA Steaua, club de drept public, trebuie să-și găsească un investitor privat până la 1 iulie. Gigi Becali crede că acest lucru este imposibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali râde de CSA Steaua

„Ei vor fotbal, dar nu pot face fotbal. Vreți să dați la un privat? Păi era la un privat, de ce să fie la alt privat? Ce asociere? Că nu pot. Dacă nu sunt societate comercială nu pot să promoveze. Poate să se transforme în asociație cu un privat sau societate comercială, nu au nicio variantă!

Trebuie să se facă societate pe acțiuni la care nu poate participa Ministrul Apărării, sunt active de proprietate publică. Cum să preia jucătorii? Nu se poate decât prin hotărâre de guvern, ca atunci cu Viorel Păunescu. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Ei nu știau asta? Pentru ce faci echipa asta, ca să o înstrăinezi?! Se repetă acum momentul din 1998 când a luat-o Păunescu, sub formă de societate non-profit.

Așa s-a făcut atunci, așa se face și acum, să se facă o asociație care să preia jucătorii și toate bunurile. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Peste 2 luni, dacă nu au asta, nu pot promova în Liga 1″, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a fost ironic la adresa rivalului său de la CSA, Florin Talpan. Patronul lui FCSB nu își va probleme că „militarii” vor ajunge în Liga 1 prea curând.

Reclamă

„Ca să existe numele de Steaua, trebuie să se dea o hotărâre de guvern de licențiere a mărcii Steaua cu valoarea de 3,6 milioane de euro, așa cum s-a făcut atunci evaluarea. O scot la licitație cu valoarea aia. Nu dă nimeni banii pe ea, dar ești obligat să o scoți cu valoarea aia.

Dacă fac asta și dă cineva un milion pe an, mă duc la Talpan, pălăria jos, ești eroul neamului! Trebuie să producă un milion pe an cu marca aia”, a mai spus Gigi Becali.

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2!

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și