Închide meniul
Video

CSA Steaua a promovat în Liga 2! Bucurie fără margini în tabăra roş-albaştrilor. George Ogăraru: „Le promitem fanilor că vom face tot posibilul să ne batem pentru primele locuri la anul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 19:51

Captură Digi Sport

Bucurie CSA Steaua

CSA Steaua a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi atât în tur, 2-0, cât şi în retur, 2-1, şi au îndeplinit obiectivul sezonului 2020-2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce au obţinut biletele pentru eşalonul secund, steliştii l-au aruncat în sus pe Daniel Opriţa.

Petrecerea va continua în Ghencea, unde jucătorii vor sărbători alături de fani pe noua arenă de 100 milioane de euro.

Bucurie CSA Steaua
Captură Digi Sport

George Ogăraru, promisiune pentru fani

Imediat după promovare, George Ogăraru a anunţat că fanii vor sărbători promovarea în Ghencea. De asemenea, managerul CSA Steaua, le-a promis suporterilor că „militarii” vor face tot posibilul pentru a promova în Liga 1 la finele sezonului următor.

„Este o mare bucurie. Înseamnă foarte mult pentru club şi echipă. Am finalizat acest campionat. Emoţiile au fost de la început. Le mulţumesc fanilor pentru tot suportul pe care ni l-au acordat. Vor sărbători în Ghencea alături de noi. Promitem că vom face face tot posibilul să aliniem o echipă de start care să se bată pentru primele locuri. Vor fi două luni de foc”, a declarat George Ogăraru după meci.

Reclamă
Citește și:

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2! Călinţaru, gol fabulos în stilul lui Del Piero

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare.

În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Scandal la Afumaţi! 600 de ultraşi ai CSA Steaua au devenit agresivi, după ce au fost blocaţi de jandarmi! Aceştia au vrut să meargă la meciul de la Afumaţi, acolo unde CSA Steaua a obţinut promovarea în Liga 2. Aceştia au fost ţinuţi departe de stadion de jandarmi. Ultraşii au aruncat şi cu fumigene într-o maşină în care se aflau mai mulţi jurnalişti. Detalii, AICI.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CSA Steaua a promovat în Liga 2
  • Ce le-a promis George Ogăraru suporterilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și