Închide meniul

Gigi Becali se amuză de situația de la CSA Steaua: „Mă duc la Talpan, îi zic că este eroul neamului!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 23:49

Gigi Becali se amuză de situația de la CSA Steaua: „Mă duc la Talpan, îi zic că este eroul neamului!

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali râde de CSA Steaua

Gigi Becali râde de CSA Steaua. „Militarii” trebuie să-și schimbe statul juridic dacă vor să ajungă în Liga 1. CSA Steaua, club de drept public, trebuie să-și găsească un investitor privat până la 1 iulie. Gigi Becali crede că acest lucru este imposibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali râde de CSA Steaua

„Ei vor fotbal, dar nu pot face fotbal. Vreți să dați la un privat? Păi era la un privat, de ce să fie la alt privat? Ce asociere? Că nu pot. Dacă nu sunt societate comercială nu pot să promoveze. Poate să se transforme în asociație cu un privat sau societate comercială, nu au nicio variantă!

Trebuie să se facă societate pe acțiuni la care nu poate participa Ministrul Apărării, sunt active de proprietate publică. Cum să preia jucătorii? Nu se poate decât prin hotărâre de guvern, ca atunci cu Viorel Păunescu. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Ei nu știau asta? Pentru ce faci echipa asta, ca să o înstrăinezi?! Se repetă acum momentul din 1998 când a luat-o Păunescu, sub formă de societate non-profit.

Așa s-a făcut atunci, așa se face și acum, să se facă o asociație care să preia jucătorii și toate bunurile. Trebuie să ia numele, costă bani mulți. Nu poți negocia, trebuie să scoată la licitație tot. Peste 2 luni, dacă nu au asta, nu pot promova în Liga 1″, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali a fost ironic la adresa rivalului său de la CSA, Florin Talpan. Patronul lui FCSB nu își va probleme că „militarii” vor ajunge în Liga 1 prea curând.

Reclamă

„Ca să existe numele de Steaua, trebuie să se dea o hotărâre de guvern de licențiere a mărcii Steaua cu valoarea de 3,6 milioane de euro, așa cum s-a făcut atunci evaluarea. O scot la licitație cu valoarea aia. Nu dă nimeni banii pe ea, dar ești obligat să o scoți cu valoarea aia.

Dacă fac asta și dă cineva un milion pe an, mă duc la Talpan, pălăria jos, ești eroul neamului! Trebuie să producă un milion pe an cu marca aia”, a mai spus Gigi Becali.

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2!

CSA Steaua Bucureşti a promovat în Liga 2. „Militarii” au învins-o pe CS Afumaţi cu scorul de 4-1 la general în barajul de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

În prima repriză, George Călinţaru a deschis scorul rapid, în minutul 3, iar Adrian Popa a restabilit egalitatea. Rezultatul final a fost stabilit de Emilian Pacionel, care a marcat din penalty, în minutul 90.

Recomandări
  • Gigi Becali, ironic la adresa lui Florin Talpan
  • Mesajul patronului de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și