Închide meniul

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero! Încă un jucător de la Manchester City, pe Camp Nou

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 11:40

Reclamă
Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero! Încă un jucător de la Manchester City, pe Camp Nou

Sky Sports

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero!

Fundaşul central de 20 de ani a semnat până în 2026 şi a revenit la clubul la care s-a lansat. Joan Laporta i-a fixat o clauză de reziliere a contractului uriaşă, de 400 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero!

„FC Barcelona şi Eric Garcia au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului începând cu data de 1 iulie, când contractul său cu Manchester City se va fi sfârşit. Fotbalistul a semnat până la finalul ediţiei 2025/26 şi are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Eric Garcia va fi prezentat oficial azi, marţi. Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, prezentarea oficială va avea loc cu porţile închise, dar poate fi urmărită LIVE pe Barca TV.”, a anunţat Barcelona, pe site-ul oficial.

Eric Garcia avea o înţelegere verbală cu Barcelona încă din vara lui 2020. Fundaşul cotat la 20 de milioane de euro a renunţat prelungirea contractului cu Manchester City, asta pentru că visul lui era să revină la Barcelona.

Reclamă

Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Sergio Aguero a semnat un contract valabil timp de două sezoane cu FC Barcelona. Argentinianul va avea o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Sergio Aguero, în culmea fericirii după ce a semnat cu FC Barcelona. Atacantul argentinian aşteaptă cu nerăbdare să joace alături de bunul prieten Leo Messi.

„Barcelona este cea mai bună echipă din lume, toţi ştim asta. A fost o decizie foarte bună. Este un pas mare în carieră şi sunt fericit. Sper să contribui la cât mai multe reuşite pentru club.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să îmi ajut cât de mult pot. Suntem o echipă unită şi o să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să realizăm lucruri mari la finalul sezonului. Sper ca fanii să fie încântaţi. Deja m-au văzut cum joc pentru altă echipă.

Am ajuns în Europa la 18 ani, la Atletico, care m-a ajutat enorm în carieră. Apoi m-am dus la Manchester City şi toată lumea ştie ce înseamnă Premier League. Acolo mi-am schimbat stilul de joc. Am o poziţie preferată. O să încerc să aduc experienţa din Anglia aici”, a declarat Aguero, citat de Marca.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” Vezi toate știrile
Citește și