Închide meniul

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! „Dacă mă întreabă Southgate, mă fac că nu-mi aduc aminte”

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 12:11

Reclamă
Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! „Dacă mă întreabă Southgate, mă fac că nu-mi aduc aminte

Profimediaimages

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough!

“Mă fac că nu-mi aduc aminte”, a spus el râzând. “O să-i spun că dacă-şi aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a adăugat tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! Declaraţiile despre amicalul cu Anglia

Rădoi a precizat că speră ca echipa României să aibă o evoluţie bună în amicalul cu Anglia şi să îşi respecte planul de meci. “Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare şi ca ce pregătim pentru meciurile din toamnă. Sunt două jocuri importante care se pliază pe ceea ce urmează”, a mai declarat selecţionerul.

În urmă cu 15 ani, pe stadionul din Middlesbrough, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al Stelei, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2.

România va întâlni naţionala Georgiei, miercuri, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunţat cât va lipsi Andrei Burcă

Mirel Rădoi a vorbit şi despre problemele cu accidentările şi a precizat că Andrei Burcă va fi indisponibil aproximativ două sau trei săptămâni. “Toată campania asta am tot avut probleme cu accidentările, chiar şi înaintea acestei campanii au fost şase jucători accidentaţi, plus situaţia lui Mitriţă, care are un eveniment în familie. Acum a apărut accidentarea lui Andrei, îmi pare nespus de rău, pentru că venea după un sezon foarte bun şi probabil că va sta undeva la 2-3 săptămâni departe de teren. Dar la cum îl ştiu va reveni mai puternic”.

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu

Selecţionerul României l-a văzut pe jucătorul lui Damac la Mogoşoaia şi a fost surprins de forma fizică de invidiat pe care o are atacantul cotat la două milioane de euro.

„El e fit că el şi-a dorit asta şi are ambiţia. Mi-a spus Dică că erau perioade şi la FCSB când avea două kilograme în plus şi slăbea imediat, în două zile. A înţeles că dacă are o greutate în plus, nu poţi face parte din grupul ăsta. Aseară, când a ajuns, ne miram cu toţii cât de bine arăta. Chiar nu se simţea că ar fi afectat că a slăbit cele trei kilograme”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și