Închide meniul

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! „Dacă mă întreabă Southgate, mă fac că nu-mi aduc aminte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 12:11

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! „Dacă mă întreabă Southgate, mă fac că nu-mi aduc aminte

Profimediaimages

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough!

“Mă fac că nu-mi aduc aminte”, a spus el râzând. “O să-i spun că dacă-şi aduce aminte că a marcat Nicolae Dică”, a adăugat tehnicianul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a uitat de dezastrul de la Middlesbrough! Declaraţiile despre amicalul cu Anglia

Rădoi a precizat că speră ca echipa României să aibă o evoluţie bună în amicalul cu Anglia şi să îşi respecte planul de meci. “Georgia şi Anglia sunt potrivite şi ca adversare şi ca ce pregătim pentru meciurile din toamnă. Sunt două jocuri importante care se pliază pe ceea ce urmează”, a mai declarat selecţionerul.

În urmă cu 15 ani, pe stadionul din Middlesbrough, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al Stelei, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2.

România va întâlni naţionala Georgiei, miercuri, la Ploieşti, şi echipa Angliei, duminică, la Middlesbrough, în meciuri amicale.

Reclamă

Mirel Rădoi a anunţat cât va lipsi Andrei Burcă

Mirel Rădoi a vorbit şi despre problemele cu accidentările şi a precizat că Andrei Burcă va fi indisponibil aproximativ două sau trei săptămâni. “Toată campania asta am tot avut probleme cu accidentările, chiar şi înaintea acestei campanii au fost şase jucători accidentaţi, plus situaţia lui Mitriţă, care are un eveniment în familie. Acum a apărut accidentarea lui Andrei, îmi pare nespus de rău, pentru că venea după un sezon foarte bun şi probabil că va sta undeva la 2-3 săptămâni departe de teren. Dar la cum îl ştiu va reveni mai puternic”.

Mirel Rădoi, şocat de Constantin Budescu

Selecţionerul României l-a văzut pe jucătorul lui Damac la Mogoşoaia şi a fost surprins de forma fizică de invidiat pe care o are atacantul cotat la două milioane de euro.

„El e fit că el şi-a dorit asta şi are ambiţia. Mi-a spus Dică că erau perioade şi la FCSB când avea două kilograme în plus şi slăbea imediat, în două zile. A înţeles că dacă are o greutate în plus, nu poţi face parte din grupul ăsta. Aseară, când a ajuns, ne miram cu toţii cât de bine arăta. Chiar nu se simţea că ar fi afectat că a slăbit cele trei kilograme”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și