Închide meniul

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! „Le-a furat trofeul Champions League fanilor lui City. A meritat să piardă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2021, 16:01

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! „Le-a furat trofeul Champions League fanilor lui City. A meritat să piardă

Profimediaimages

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus!

Campionul mondial l-a acuzat pe Guadiola că nu a folosit un închizător de meserie, ţinând cont că l-a avut în faţă pe N’Golo Kante, considerat favorit la câştigarea Balonului de Aur din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus: „Pep Guardioala a furat trofeul Champions League din mâna fanilor”

„Cu primul 11 aliniat, Pep Guardioala a furat trofeul Champions League din mâna fanilor şi a celor din club. Astfel, el trebuie să asculte criticile grele din toate părţile. Sunt sigur că vor fi discuţii interne şi că jucătorii vor avea dubii de la acea finală. A trebuit să improvizeze din nou, în cel mai prost moment, şi a meritat să piardă.

Cum să joci fără un mijlocaş la închidere în cel mai important meci din istoria clubului. Să joci fără cel care a fost pe teren în aproape toate meciurile din acest sezon, care ţi-ar fi asigurat echilibrul. De ce i-a lăsat pe Rodri şi Fernandinho pe bancă şi a început cu şase jucători de atac şi fără un atacant central?”, a spus legenda lui Bayern Munchen, pentru Sky Germany.

Pep Guardiola a sărutat medalia învinşilor

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! Chiar şi aşa, ibericul a demonstrat clasă la festivitatea de premiere, atunci când a fost surprins sărutând medalia „pierzătorilor”, cea pe care, majoritatea jucătorilor şi antrenorilor, o scot imediat de la gât.

Reclamă

Fanii echipelor rivale l-au luat peste picior pe dublul câştigător al Ligii Campionilor pentru decizia luată. „Vă puteţi imagina ce s-ar fi întâmplat dacă Ole făcea asta?”, a scris un fan al lui Manchester United, în contextul în care „Diavolii” au pierdut dramatic finala Europa League, cu Villarreal, la penalty-uri.

După meci, Guardiola a încercat să găsească motivele unei înfrângeri dureroase, în prima finală de Champions League disputată de Manchester City. A fost şi prima a ibericului, după 10 ani.

“Am încercat să aleg cea mai bună echipă pentru a câştiga meciul. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva structurii defensive a echipei Chelsea. Aş vrea să spun că a fost un sezon excepţional pentru noi. Din nefericire, nu am putut câştiga trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat, dar nu am reuşit. Vom munci mai mult de acum încolo. A fost un meci strâns. Am făcut o finală bună, având în vedere că era prima pentru noi. Am arătat curaj, în special în repriza a doua. Acum vreau să plec acasă cu familia mea. Apoi voi reveni la club. Va fi cel mai bun club din lume în următorii ani”, a spus Guardiola, potrivit uefa.com.

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42. Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și