Închide meniul

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! „Le-a furat trofeul Champions League fanilor lui City. A meritat să piardă”

Dan Roșu Publicat: 1 iunie 2021, 16:01

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! „Le-a furat trofeul Champions League fanilor lui City. A meritat să piardă

Profimediaimages

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus!

  • Pep Guardiola a pierdut prima lui finală a Ligii Campionilor
  • Manchester United – Chelsea 0-1

Campionul mondial l-a acuzat pe Guadiola că nu a folosit un închizător de meserie, ţinând cont că l-a avut în faţă pe N’Golo Kante, considerat favorit la câştigarea Balonului de Aur din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus: „Pep Guardioala a furat trofeul Champions League din mâna fanilor”

„Cu primul 11 aliniat, Pep Guardioala a furat trofeul Champions League din mâna fanilor şi a celor din club. Astfel, el trebuie să asculte criticile grele din toate părţile. Sunt sigur că vor fi discuţii interne şi că jucătorii vor avea dubii de la acea finală. A trebuit să improvizeze din nou, în cel mai prost moment, şi a meritat să piardă.

Reclamă

Cum să joci fără un mijlocaş la închidere în cel mai important meci din istoria clubului. Să joci fără cel care a fost pe teren în aproape toate meciurile din acest sezon, care ţi-ar fi asigurat echilibrul. De ce i-a lăsat pe Rodri şi Fernandinho pe bancă şi a început cu şase jucători de atac şi fără un atacant central?”, a spus legenda lui Bayern Munchen, pentru Sky Germany.

Pep Guardiola a sărutat medalia învinşilor

Pep Guardiola, făcut praf de Matthaus! Chiar şi aşa, ibericul a demonstrat clasă la festivitatea de premiere, atunci când a fost surprins sărutând medalia „pierzătorilor”, cea pe care, majoritatea jucătorilor şi antrenorilor, o scot imediat de la gât.

Reclamă

Fanii echipelor rivale l-au luat peste picior pe dublul câştigător al Ligii Campionilor pentru decizia luată. „Vă puteţi imagina ce s-ar fi întâmplat dacă Ole făcea asta?”, a scris un fan al lui Manchester United, în contextul în care „Diavolii” au pierdut dramatic finala Europa League, cu Villarreal, la penalty-uri.

După meci, Guardiola a încercat să găsească motivele unei înfrângeri dureroase, în prima finală de Champions League disputată de Manchester City. A fost şi prima a ibericului, după 10 ani.

“Am încercat să aleg cea mai bună echipă pentru a câştiga meciul. Am avut ceva dificultăţi în prima repriză. În a doua a fost mult mai bine. Nu a fost uşor împotriva structurii defensive a echipei Chelsea. Aş vrea să spun că a fost un sezon excepţional pentru noi. Din nefericire, nu am putut câştiga trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

Am încercat, dar nu am reuşit. Vom munci mai mult de acum încolo. A fost un meci strâns. Am făcut o finală bună, având în vedere că era prima pentru noi. Am arătat curaj, în special în repriza a doua. Acum vreau să plec acasă cu familia mea. Apoi voi reveni la club. Va fi cel mai bun club din lume în următorii ani”, a spus Guardiola, potrivit uefa.com.

Chelsea a câştigat Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42. Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu