Închide meniul

EXCLUSIV | „Dacă erau ei, CFR nu avea nicio șansă la titlu!” Ioan Andone a dat verdictul! Unde a pierdut FCSB campionatul

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 8:42

Reclamă
EXCLUSIV | „Dacă erau ei, CFR nu avea nicio șansă la titlu! Ioan Andone a dat verdictul! Unde a pierdut FCSB campionatul

Bucurie stelista cu Florinel Coman, Lucian Iulian Cristea si Dennis Man in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, disputat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, joi 6 februarie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ioan Andone a dat verdictul. De ce a pierdut FCSB titlul

Ioan Andone a dat verdictul. „Cei de la CFR au câștigat campionatul datorită experienței”, susține „Fălcosul”. Fostul campion cu echipa din Gruia crede că asta a lipsit echipei lui Gigi Becali, experiența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone a dat verdictul

Andone susține ca pe lângă experiență, celor de la FCSB le-a dăunat faptul că „tripleta de aur” a lui Becali s-a destrămat. FCSB a dominat copios sezonul regulat, iar Man și Tănase se luptau cap la cap pentru titlul de golgheter în Liga 1.

In iarnă, Dennis Man a fost vândut la Parma. Florinel Coman a fost mai mult accidentat sezonul acesta, astfel că Florin Tănase a fost nevoit să tragă echipa după el. Căpitanul FCSB a ieșit și golgheterul Ligii 1.

Cred că la FCSB s-a văzut lipsa tridentului ofensiv format din Man, Tănase și Coman. Dacă mai erau cei trei, CFR nu avea nicio șansă la titlu. Man și Tănase se luptau pentru titlu de golgheter.

Nu le putea face nimeni față. Bine, ei au pierdut și pe final, dacă stăm să luăm în calcul doar meciurile cu Clinceni și Spesi„, a declarat Ioan Andone într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă

Florin Tănase, jucătorul sezonului în Liga 1

Tănase a ieșit golgheterul campionatului, cu 24 de reușite. Fostul tehnician de la Dinamo susține că acesta a fost jucătorul sezonului în Liga 1. Andone consideră că este momentul ca „decarul” FCSB să se transfere în străinătate.

Tănase a fost cel mai bun jucător din Liga 1, sezonul ăsta. A fost golgheterul campionatului. S-a văzut anul ăsta, e jucător de mare valoare.

Cred că este momentul ideal, pentru el, să plece. Ar trebui ca Gigi să-i dea drumul. Nu ai de unde să știi dacă va mai avea și sezonul ăsta la fel de bun„, a mai spus Ioan Andone pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

După sezonul excelent făcut la FCSB, echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și