Închide meniul

Gigi Becali nu îi scade preţul lui Florin Tănase: „Calul meu, marfa mea! Ştiu cum să o vând”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 18:08

Gigi Becali nu îi scade preţul lui Florin Tănase: „Calul meu, marfa mea! Ştiu cum să o vând

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali nu îi scade preţul lui Florin Tănase

Gigi Becali nu îi scăde preţul lui Florin Tănase, deşi jucătorul vrea să plece de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu îi scade preţul lui Florin Tănase

”Florin Tănase va pleca de la FCSB doar contra sumei de 5 milioane de euro. Nu las niciun cent mai puțin. Așa am spus de la început. Nu voi accepta oferte de 3 sau de 4 milioane.

Lumea trebuie să înțeleagă că este calul meu, marfa mea, știu cum să o vând, asta să știe toți”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Anderlecht este cel mai nou club aflat pe urmele lui Florin Tănase! Căpitanul de la FCSB este considerat însă prea scump.

”În ultimele zile s-a vorbit frecvent despre Florin Tănăse. Golgheterul din România va fi destul de scump. FCSB nu este dispusă să îl cedeze pentru mai puțin de 5 milioane de euro. Avantajul în cazul lui este că vrea să schimbe campionatul”, notează cei de la voetbalnieuws.be.

Reclamă

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. În afară de Anderlecht, pe listă mai sunt Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase. ”El este un jucător care înscrie atâtea goluri și nu are cum să nu fie în atenția mai multor echipe”, consideră Victor Becali. Acesta speră să realizeze transferul, deşi Gigi Becali nu îi scade preţul lui Florin Tănase.

Florin Tănase a fost cel mai bun marcator al campionatului, cu 24 de reuşite. În total, el a înscris de 25 de ori în toate competiţiile, în 35 de meciuri. La finalul duelului cu CFR Cluj, din ultima etapă, Tănase a cerut să fie lăsat să plece.

”Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract. Am citit şi eu în presă că este un nou antrenor, este alegerea conducerii şi nu pot să comentez acum”, a fost declaraţia lui Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și