Închide meniul

Gigi Becali face schimbări în defensivă după ce l-a transferat pe Alexandru Creţu. Fundaşul central care e pe picior de plecare: „Am cerut un milion de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2021, 12:55

Reclamă
Gigi Becali face schimbări în defensivă după ce l-a transferat pe Alexandru Creţu. Fundaşul central care e pe picior de plecare: „Am cerut un milion de euro!

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali schimbă defensiva după ce l-a transferat pe Alexandru Creţu

Becali este decis să îl vândă pe Iulian Cristea, fundaşul pentru care a primit deja o ofertă. Jucătorul de 26 de ani nu se mai încadrează în cerinţele actuale. Internaţionalul român are 1.84 metri, mai puţin decât limita pe care îşi doreşte să o impună finanţatorul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali face schimbări în defensivă după ce l-a transferat pe Alexandru Creţu

La FCSB nu mai vezi jucători care să nu dea cu capul. De când a dat Petrila golul ăla cu capul m-am enervat. Am zis că nu vor mai fi jucători sub 1.90 metri la FCSB. Cupa Campionilor să ia Alexandru (n.r. Creţu), nume puternic, războnic. Acum 6-7 ani l-am văzut eu la Iaşi şi nu l-am văzut mare mingicar. l-am văzut că dă cu capul şi am vrut să-l iau. Pe Burcă la fel, dădea cu capul şi am vrut să-l iau, dar nu au vrut alţii…

S-ar putea să iau un milion pe Cristea. S-a interesat cineva, am cerut un milion. Poate-l dau și cu 800.000 de euro, mă mai gândesc”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă.

Gigi Becali face schimbări în defensivă după ce l-a transferat pe Alexandru Creţu. Acesta vrea să îl folosească pe jucătorul cotat la 400.000 de euro pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv. În condiţiile actuale, Iulian Cristea şi-ar putea pierde postul de titular.

Iulian Cristea a izbucnit în plâns în timpul meciului Academica Clinceni – FCSB 0-2

La finalul lunii aprilie, Iulian Cristea a surprins pe toată lumea după ce a fost înlocuit. Toni Petrea a decis să îl schimbe pe Iulian Cristea cu Miron, la pauză cu Academica Clinceni. Decizia antrenorului nu i-a picat bine fundaşului central al celor de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

Iulian Cristea a văzut a doua repriză din tribune, acolo unde nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile. Risto Radunovic a venit imediat să îl consoleze. La finalul partidei, Toni Petrea a explicat de ce l-a schimbat pe Iulian Cristea la pauză cu Miron.

A fost o schimbare post pe post, ținând cont că Iulian a jucat multe meciuri. A fost oportună schimbarea sa. Miron a fost foarte bun astăzi, a intrat destul de bine și a dus. Ne speriasem un pic în momentul accidentării lui, dar a urmat un tratament destul de bun și și-a revenit rapid„, a fost explicaţia dată de Toni Petrea, după Academica Clinceni – FCSB 0-2.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

23:00

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și