Închide meniul

EXCLUSIV | ”Șeroni poate juca la orice nivel!” Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

Silviu Corneanu Publicat: 2 iunie 2021, 15:24

Reclamă
EXCLUSIV | ”Șeroni poate juca la orice nivel!” Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni la FCSB

Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali. Finanțatorul moldovenilor ar accepta să-i dea drumul lui Șeroni la FCSB. Iftime așteaptă însă o ofertă concretă de la Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

În vârstă de 34 de ani, Șeroni mai are un an de contract cu Botoșani. Fundașul central va putea merge la FCSB dacă oferta lui Becali va fi una bună pentru club, dar și pentru jucător.

Șeroni este sub contract cu mine. Dacă am o ofertă pentru el pleacă, dacă nu, nu. Punct. Eu aș vrea să-i dau drumul dacă are o ofertă rezonabilă pentru el și pentru club. Șeroni este sub contract cu mine, nu este liber de contract și nu-i dau drumul lui Șeroni că vrea cineva.

Șeroni este un jucător care poate juca oricând, la orice nivel. Acceptă și statutul de rezervă, spre deosebire de alții. Dacă ai nevoie de un jucător câteva meciuri, îl ai, pe bani mai puțini decât ai da la alții. Șeroni este sub contract cu mine, trebuie să-mi facă o ofertă pentru a-l putea lua”, a declarat Valeriu Iftime la AS.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni

Becali a pus ochii pe Șeroni pentru că dă bine cu capul. Finanțatorul de la FCSB s-a săturat ca echipa sa să ia gol cu capul.

Reclamă

L-am contactat azi pe Şeroni. Dacă îl lasă liber Botoşaniul, îl iau pe Şeroni. O să rădeţi. Becali nu mai vrea să ia gol cu capul. Să nu mai vină piticul ăla… nu mai dau nume. Să vină unul de 1,60 să dea cu capul.

N-o să mai poată nimeni. Nu avem fundaşi centrali extraordinari în România. E problemă peste tot, se plângea şi Dică atunci când am vorbit cu el. Măcar să dea cu capul în minge. Vin să dea cu capul la FCSB, la 1,60! D-aia îl vreau şi pe Şeroni, ţi-e frică de el când ajungi în careu. Dă cu capul”, a anunțat Becali într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și