Închide meniul

EXCLUSIV | ”Șeroni poate juca la orice nivel!” Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 iunie 2021, 15:24

EXCLUSIV | ”Șeroni poate juca la orice nivel!” Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni la FCSB

Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali. Finanțatorul moldovenilor ar accepta să-i dea drumul lui Șeroni la FCSB. Iftime așteaptă însă o ofertă concretă de la Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime, răspuns pentru Gigi Becali

În vârstă de 34 de ani, Șeroni mai are un an de contract cu Botoșani. Fundașul central va putea merge la FCSB dacă oferta lui Becali va fi una bună pentru club, dar și pentru jucător.

Șeroni este sub contract cu mine. Dacă am o ofertă pentru el pleacă, dacă nu, nu. Punct. Eu aș vrea să-i dau drumul dacă are o ofertă rezonabilă pentru el și pentru club. Șeroni este sub contract cu mine, nu este liber de contract și nu-i dau drumul lui Șeroni că vrea cineva.

Șeroni este un jucător care poate juca oricând, la orice nivel. Acceptă și statutul de rezervă, spre deosebire de alții. Dacă ai nevoie de un jucător câteva meciuri, îl ai, pe bani mai puțini decât ai da la alții. Șeroni este sub contract cu mine, trebuie să-mi facă o ofertă pentru a-l putea lua”, a declarat Valeriu Iftime la AS.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni

Becali a pus ochii pe Șeroni pentru că dă bine cu capul. Finanțatorul de la FCSB s-a săturat ca echipa sa să ia gol cu capul.

Reclamă

L-am contactat azi pe Şeroni. Dacă îl lasă liber Botoşaniul, îl iau pe Şeroni. O să rădeţi. Becali nu mai vrea să ia gol cu capul. Să nu mai vină piticul ăla… nu mai dau nume. Să vină unul de 1,60 să dea cu capul.

N-o să mai poată nimeni. Nu avem fundaşi centrali extraordinari în România. E problemă peste tot, se plângea şi Dică atunci când am vorbit cu el. Măcar să dea cu capul în minge. Vin să dea cu capul la FCSB, la 1,60! D-aia îl vreau şi pe Şeroni, ţi-e frică de el când ajungi în careu. Dă cu capul”, a anunțat Becali într-o conferință de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și