Închide meniul

România – Georgia | I s-a „aprins becul” rapid! Denis Alibec a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde din meci

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 22:11

Reclamă
România – Georgia | I s-a „aprins becul rapid! Denis Alibec a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde din meci

Hepta

Denis ALibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde

Denis Alibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde. Început agitat de meci pentru Denis Alibec. Atacantul naţionalei României a cerut de două ori penalty în primul minut şi jumătate. România – Georgia e live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde

Acuzat în trecut de Gigi Becali că stă mai mult şi protestează în loc să alerge, Denis Alibec pare să îi dea dreptate patronului FCSB. Atacantul celor de Kayserispor a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde ale partidei România – Georgia.

Prima dată, Denis Alibec a cerut penalty după ce a acuzat că a fost un henţ în careul georgienilor. La atacul următor, Alibec a cerut din nou penalty, însă nu a primit nici de această dată.

România – Georgia se joacă cu suporteri în tribune

Echipa naţională va juca cu suporteri în tribune după un an şi jumătate de pauză. Aproximativ 3500 de spectatori vor fi la meci, 25% din capacitatea stadionului.

„Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea. E important ca jucătorii să simtă când suporterii vor veni la stadion că sunt parte din aceeaşi echipă. Luptăm împreună, pierdem împreună. Deci din punctul ăsta de vedere, revenirea suporterilor este o bucurie imensă pentru toată lumea. Dar cel mai mult cred că va fi pentru jucători”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Lotul României pentru amicalele cu Georgia şi Anglia

Mirel Rădoi a convocat 25 de jucători pentru meciurile amicale pe care România le va disputa în luna iunie, cu Georgia şi Anglia.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și