Închide meniul

România – Georgia | I s-a „aprins becul” rapid! Denis Alibec a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde din meci

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 22:11

România – Georgia | I s-a „aprins becul rapid! Denis Alibec a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde din meci

Hepta

Denis ALibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde

Denis Alibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde. Început agitat de meci pentru Denis Alibec. Atacantul naţionalei României a cerut de două ori penalty în primul minut şi jumătate. România – Georgia e live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a cerut două penalty-uri în doar 78 de secunde

Acuzat în trecut de Gigi Becali că stă mai mult şi protestează în loc să alerge, Denis Alibec pare să îi dea dreptate patronului FCSB. Atacantul celor de Kayserispor a cerut de două ori penalty în primele 78 de secunde ale partidei România – Georgia.

Prima dată, Denis Alibec a cerut penalty după ce a acuzat că a fost un henţ în careul georgienilor. La atacul următor, Alibec a cerut din nou penalty, însă nu a primit nici de această dată.

România – Georgia se joacă cu suporteri în tribune

Echipa naţională va juca cu suporteri în tribune după un an şi jumătate de pauză. Aproximativ 3500 de spectatori vor fi la meci, 25% din capacitatea stadionului.

„Întoarcerea fanilor este o bucurie pentru toată lumea. E important ca jucătorii să simtă când suporterii vor veni la stadion că sunt parte din aceeaşi echipă. Luptăm împreună, pierdem împreună. Deci din punctul ăsta de vedere, revenirea suporterilor este o bucurie imensă pentru toată lumea. Dar cel mai mult cred că va fi pentru jucători”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă

Lotul României pentru amicalele cu Georgia şi Anglia

Mirel Rădoi a convocat 25 de jucători pentru meciurile amicale pe care România le va disputa în luna iunie, cu Georgia şi Anglia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și