Închide meniul

România – Georgia | Răzvan Marin a ratat incredibil un penalty! Suporterii de pe „Ilie Oană” au rămas perplecși

Dragoș Vasile Publicat: 2 iunie 2021, 23:33

Reclamă
România – Georgia | Răzvan Marin a ratat incredibil un penalty! Suporterii de pe „Ilie Oană au rămas perplecși

Profimediaimages

Răzvan Marin este optimist că România o va învinge pe Islanda

Răzvan Marin a ratat incredibil un penalty în România – Georgia. Mijlocaşul lui Cagliari putea restabilească egalitatea, în minutul 65, la scorul de 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin a ratat incredibil un penalty în România – Georgia

Andrei Ivan a obţinut o lovitură de la 11 metri, în minutul 65. Solomon Kvirkvelia l-a faultat, motiv pentru care a fost eliminat. Suporterii de pe „Ilie Oană” şi-au dorit ca Budescu, fostul jucător al Petrolului, să execute penalty-ul.

Mirel Rădoi l-a desemnat însă pe Răzvan Marin, care nu a reuşit să marcheze. Mijlocaşul a trimis mingea peste poartă.

razvan marin penalty
Captură ProTV

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax

Răzvan Marin (25 ani) va pleca definitiv de la Ajax. Cagliari îl va transfera definitiv pe internaţionalul român, care a impresionat în sezonul recent încheiat din Serie A.

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax. Internaţionalul român a fost împrumutat în Serie A, la Cagliari, care avea o clauză pentru transfer definitiv la finalul sezonului.

Reclamă

Prestaţiile lui Marin în Italia au impresionat, iar sardinienii au decis că plătească „lăncierilor” 10 milioane de euro, anunţă Corrierre dello Sport. Chiar dacă a fost dorit şi de Lyon, internaţionalul român va semna cu Cagliari până în 2024.

Cotat pe site-urile de specialitate la 12 milioane de euro, mijlocaşul a bifat 39 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și