Închide meniul

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax! Internaţionalul român i-a spus „pas” lui Lyon şi va semna până în 2024. Detaliile transferului de milioane de euro

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 19:29

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax! Internaţionalul român i-a spus „pas lui Lyon şi va semna până în 2024. Detaliile transferului de milioane de euro

Răzvan Marin

profimediaimages.ro

  • Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax
  • Internaţionalul român va semna până în 2024

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax. Internaţionalul român a fost împrumutat în Serie A, la Cagliari, care avea o clauză pentru transfer definitiv la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin pleacă definitiv de la Ajax! Va semna cu Cagliari

Prestaţiile lui Marin în Italia au impresionat, iar sardinienii au decis că plătească „lăncierilor” 10 milioane de euro, anunţă Corrierre dello Sport. Chiar dacă a fost dorit şi de Lyon, internaţionalul român va semna cu Cagliari până în 2024.

Cotat pe site-urile de specialitate la 12 milioane de euro, mijlocaşul a bifat 39 de apariţii pentru Cagliari, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 6 pase decisive.

Reclamă
marin-cagliari
Profimediaimages
Citește și:

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Răzvan Marin a fost dorit de un gigant din Ligue 1. Este vorba despre Olympique Lyon, club care a câştigat 7 titluri de campioană în Franţa. Anunţul a fost făcut de impresarul Pietro Chiodi, prin intermediul reţelelor de socializare.

PC Soccer Management, firma de impresariat a fostului colaborator al fraţilor Becali, a fost întrebată: „Care a fost clubul cu cea mai mare reputație care s-a interesat de un jucător român în sezonul curent?”

Reclamă

Răspunsul a venit la scurt timp: „Olympique Lyonnais despre Răzvan Marin”

Răzvan Marin, dorit de Lyon
Profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dat de gol de tatăl său

Recent, Petre Marin l-a dat de gol pe fiul său. Acesta a declarat că Răzvan va îmbrăca tot tricoul lui Cagliari. Motivul, spune „Jair”, este faptul că mijlocaşul s-a adaptat la gruparea din Sardinia şi nu se pune încă problema de un transfer.

„Se vorbește mult de echipele interesate de Răzvan. El este bine, a reușit să se salveze de la retrogradare cu Cagliari. Se simte bine acolo, în Sardinia. Au meci chiar în seară asta. Nu cred că se pune problema, în acest moment, de vreun transfer. Și-a dorit mult să ajungă în Italia, a reușit să se impună la Cagliari, este un jucător important pentru echipa sa. Mă bucur că s-a adaptat bine la ce se joacă în Serie A, un campionat puternic și foarte dificil.

Reclamă 4 / 0/3

Este o satisfacție foarte mare ca părinte, când vezi că copilul tău reușește în meseria pe care și-a ales-o. Cred că există loc de mai bine la nivel de echipa națională, în viitor sperăm să reușească mai multe. El are drumul lui în viață, nu încearcă să depășească ce am făcut eu. Noi, părinții lui, suntem mândri de ceea ce face el pe terenul de joc. Suntem doi jucători foarte diferiți, jucăm pe alte posturi, am evoluat în alte perioade. Eu vreau ce e mai bine pentru el și m-aș bucura să reușească să mă depășească, dacă nu a făcut-o deja”, a spus Petre Marin, spotrivit sport.ro.

profimediaimages.ro

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri
Serie A • 1 feb., 18:23
Răzvan Marin poate pleca de la Empoli în ultima zi a perioadei de transferuri. Ce club îl vrea pe mijlocașul echipei naționale
Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus
Serie A • 28 ian., 10:13
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”
Răzvan Marin, în timpul meciului Empoli - Monza
Serie A • 21 ian., 18:30
Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza