Închide meniul

Karim Benzema, penalty ratat în Franţa – Ţara Galilor 3-0. Atacantul lui Real Madrid a jucat după 6 ani la echipa naţională

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 11:41

Karim Benzema, penalty ratat în Franţa – Ţara Galilor 3-0. Atacantul lui Real Madrid a jucat după 6 ani la echipa naţională

Profimedia

Karim Benzema va juca la EURO 2020

Karim Benzema, penalty ratat la Franţa – Ţara Galilor 3-0! Atacantul lui Real Madrid a avut şansa să deschidă scorul, dar execuţia sa, din minutul 27, a fost parată de Danny Ward. Este al treilea penalty la rând irosit de Benzema la echipa naţională, după cele cu Elveţia, de la CM 2014, şi cu Suedia, dintr-un meci amical, scrie goal.com, care citează Opta Joe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema, penalty ratat la Franţa – Ţara Galilor 3-0

Karim Benzema a fost titular în atacul Franţei, alături de Kylian Mbappe şi Antoine Griezmann. Gazdele partidei de la Nice s-au impus cu 3-0. Au marcat Mbappe (34), Griezmann (47) şi Ousmane Dembele (79). Galezii au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 25, când Neco Williams a fost eliminat.

Benzema a revenit după aproape 6 ani în naţionala Franţei. Ultima sa prezenţă data din octombrie 2015, de la un meci cu Armenia, în care marcase de două ori. Benzema a fost suspendat în decembrie 2015, ca urmare a implicării în cazul de şantaj contra unui coechipier, Mathieu Valbuena.

Karim Benzema, despre discuţia cu Didier Deschampes: „În trei minute totul a fost ca înainte”

„În trei minute totul a fost ca înainte.. Am discutat mult, s-au spus lucruri importante. Nu am discutat doar despre fotbal, am vorbit despre viaţă, despre familie… Dar nu mi-a spus niciun moment: Gata, vei fi la Euro. Ştiam doar că am făcut un mare pas în relaţia noastră”, a relatat Benzema prima discuţie avută cu selecţionerul Didier Deschampes. Până aseară, el avea 81 de prezenţe în prima reprezentativă, pentru care a marcat de 27 de ori.

„Există mulți jucători foarte talentați în această echipă: Griezmann, Giroud, Pogba, Dembele, Coman, Ben Yedder… Pericolul poate veni de oriunde, asta este excelent pentru Franța”, a mai spus Benzema despre noii săi colegi .

Reclamă

Franţa va juca într-o grupă de foc la Euro 2020, alături de Germania, Ungaria şi Portugalia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și