Închide meniul

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! „Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea!”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 14:11

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! „Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea!

profimedia

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! E ştirea zilei venită din Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur

„Dă mai departe! În această dimineaţă am fost jefuit în casa mea”, a scris Jardel, ieri, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Mário Jardel (@mariojardelofficial)

„Ghetele mele de aur au fost furate! Două de aur, una de argint şi una de bronz… Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea şi au valoare sentimentală”, a fost un alt mesaj, transmis astăzi de brazilian.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mário Jardel (@mariojardelofficial)

Mario Jardel: „N-am auzit nimic”

Reporterii tv din Brazilia au mers acasă la Jardel şi au filmat zidurile înalte, cu sârmă ghimpată, şi camerele de supraveghere, care nu au împiedicat jaful.

Reclamă 4 / 0/3

Jardel a povestit că el şi familia lui dormeau, când hoţul a pătruns nestingherit. Acesta purta o mască şi nu a putut fi recunoscut pe imaginile suprinse în curtea casei.

„N-am auzit nimic. Totul a durat foarte puţin, un minut şi ceva. Trofeele sunt nepreţuite. Vreau să mulţumesc serviciilor de securitate, poliţiei militare şi tuturor celor care mă ajută”, a spus Jardel.

Mario Jardel, coleg cu Marius Niculae, Gică Hagi şi Gică Popescu

Mario Jardel a cucerit cele două Ghete de Aur, care sunt decernate celui mai bun marcator dintr-un sezon în campionatele Europei, în 1999 şi 2002.

Brazilianul a jucat şi alături de mai mulţi români. El a fost coleg cu Marius Niculae la Sporting Lisabona şi cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray Istanbul.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și