Închide meniul

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! „Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea!”

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 14:11

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! „Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea!

profimedia

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur

  • Casa lui Mario Jardel, jefuită
  • Hoţii au luat mai multe trofee

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur! E ştirea zilei venită din Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un hoţ a intrat în casă peste Mario Jardel şi i-a furat Ghetele de Aur

„Dă mai departe! În această dimineaţă am fost jefuit în casa mea”, a scris Jardel, ieri, pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mário Jardel (@mariojardelofficial)

„Ghetele mele de aur au fost furate! Două de aur, una de argint şi una de bronz… Ajutaţi-mă să le găsesc. Sunt povestea mea şi au valoare sentimentală”, a fost un alt mesaj, transmis astăzi de brazilian.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Mário Jardel (@mariojardelofficial)

Mario Jardel: „N-am auzit nimic”

Reporterii tv din Brazilia au mers acasă la Jardel şi au filmat zidurile înalte, cu sârmă ghimpată, şi camerele de supraveghere, care nu au împiedicat jaful.

Reclamă 4 / 0/3

Jardel a povestit că el şi familia lui dormeau, când hoţul a pătruns nestingherit. Acesta purta o mască şi nu a putut fi recunoscut pe imaginile suprinse în curtea casei.

„N-am auzit nimic. Totul a durat foarte puţin, un minut şi ceva. Trofeele sunt nepreţuite. Vreau să mulţumesc serviciilor de securitate, poliţiei militare şi tuturor celor care mă ajută”, a spus Jardel.

Mario Jardel, coleg cu Marius Niculae, Gică Hagi şi Gică Popescu

Mario Jardel a cucerit cele două Ghete de Aur, care sunt decernate celui mai bun marcator dintr-un sezon în campionatele Europei, în 1999 şi 2002.

Brazilianul a jucat şi alături de mai mulţi români. El a fost coleg cu Marius Niculae la Sporting Lisabona şi cu Gică Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray Istanbul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fotbal • 1 iun., 21:44
FOTO
Imagini fabuloase cu Mario Jardel în România! Cum arată fostul star de la Porto şi Galatasaray la 49 de ani