Închide meniul

OFICIAL | Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano! Ştefan Radu, printre jucătorii pe care şi-i doreşte. Când va avea loc prezentarea

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 14:32

Reclamă
OFICIAL | Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano! Ştefan Radu, printre jucătorii pe care şi-i doreşte. Când va avea loc prezentarea

Profimedia

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano. Fostul antrenor al lui Lazio îi va pregăti pe nerazzurrii în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano

„FC Internazionale Milano îi urează bun venit lui Simone Inzaghi în calitate de antrenor al primei echipe. Antrenorul a semnat un contract valabil doi ani”, se arată în comunicatul transmis de club şi citat de Gazzetta dello Sport. Prezentarea oficială va avea loc în luna iulie, mai scrie sursa citată.

Inzaghi era pe punctul de a semna prelungirea contractului cu Lazio, când a fost contactat de Inter pentru a-i lua locul lui Antonio Conte. Acesta a plecat imediat după ce a luat titlul din cauza situaţiei financiare precare de la club.

Ca antrenor, Simone Inzaghi a activat doar la Lazio, unde şi-a început cariera în 2016. El a cucerit trei trofee cu echipa din Capitală: Cupa Italiei (2019) şi Supercupa Italiei (2017 şi 2019).

Reclamă

Ştefan Radu, pe lista lui Simona Inzaghi

„Furtuna” de la Lazio l-ar putea afecta şi pe Ştefan Radu. Românul este unul dintre favoriţii lui Inzaghi şi ar putea veni liber de contract.

”Relația dintre cei doi este una extrem de solidă. Având în vedere că mai mulți fundași sunt pe picior de plecare de la Inter, Radu, cu un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, reprezintă o bună soluție.

Se repetă situația din 2004, când Roberto Mancini a lăsat Lazio pentru Inter și a fost însoțit la Milano de Mihajlovic, Favalli și Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod și că nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi”, a scris, săptămâna trecută, Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și