Închide meniul

Ştefan Radu, răsturnare de situaţie! Românul este aproape să se despartă de Lazio după 13 ani. Clubul uriaş care îl doreşte

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2021, 17:07

Ştefan Radu, răsturnare de situaţie! Românul este aproape să se despartă de Lazio după 13 ani. Clubul uriaş care îl doreşte

Profimedia

Ştefan Radu, dorit de Simone Inzaghi la Inter Milano

Ştefan Radu, răsturnare de situaţie! Românul căzuse de acord cu prelungirea contractului, dar ar putea pleca de la Lazio. Decisivă este plecarea lui Simone Inzaghi, care urmează să îi ia locul lui Antonio Conte la Inter Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, răsturnare de situaţie

”Relația dintre cei doi este una extrem de solidă. Având în vedere că mai mulți fundași sunt pe picior de plecare de la Inter, Radu, cu un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, reprezintă o bună soluție.

Se repetă situația din 2004, când Roberto Mancini a lăsat Lazio pentru Inter și a fost însoțit la Milano de Mihajlovic, Favalli și Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod și că nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi”, scrie Gazzetta dello Sport.

Ştefan Radu, dorit de Lazio pentru încă un an

Ştefan Radu se înţelesese deja asupra unui nou contract cu Lazio. El ar fi urmat să încaseze 1.2 milioane de euro, o sumă apropiată de salariul actual. În actualul sezon, românul a intrat în istoria lui Lazio. El a trecut de 402 meciuri în tricoul capitolinilor şi a bătut recordul lui Giuseppe Favalli.

Ştefan Radu a avut parte şi de o ceremonie la care a fost prezentă întreaga echipă, dar şi Favalli. Radu a primit un jilţ personalizat cu numărul 402 şi Radu, un tablou cu un tricou cu numărul 402 şi câteva fotografii speciale.

Reclamă

„Sunt foarte fericit. Echipa şi clubul mi-au făcut două surprize foarte mari, nu mă aşteptam la aceste cadouri. Nu ştiu ideea cui a fost, sunt curios: este un cadou foarte frumos, îmi voi aminti toată viaţa acet moment. Sper că magazionerii mă vor ajuta să duc totul acasă. Copiii vor fi mulţumiţi, dar le voi spune că este un cadou pentru mine”, a declarat Radu, râzând la ultima afirmaţie.

Ştefan Radu, de 13 ani în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii ’40 și ’50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și