Închide meniul

OFICIAL | Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano! Ştefan Radu, printre jucătorii pe care şi-i doreşte. Când va avea loc prezentarea

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 14:32

OFICIAL | Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano! Ştefan Radu, printre jucătorii pe care şi-i doreşte. Când va avea loc prezentarea

Profimedia

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano. Fostul antrenor al lui Lazio îi va pregăti pe nerazzurrii în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Inzaghi este noul antrenor al lui Inter Milano

„FC Internazionale Milano îi urează bun venit lui Simone Inzaghi în calitate de antrenor al primei echipe. Antrenorul a semnat un contract valabil doi ani”, se arată în comunicatul transmis de club şi citat de Gazzetta dello Sport. Prezentarea oficială va avea loc în luna iulie, mai scrie sursa citată.

Inzaghi era pe punctul de a semna prelungirea contractului cu Lazio, când a fost contactat de Inter pentru a-i lua locul lui Antonio Conte. Acesta a plecat imediat după ce a luat titlul din cauza situaţiei financiare precare de la club.

Ca antrenor, Simone Inzaghi a activat doar la Lazio, unde şi-a început cariera în 2016. El a cucerit trei trofee cu echipa din Capitală: Cupa Italiei (2019) şi Supercupa Italiei (2017 şi 2019).

Reclamă

Ştefan Radu, pe lista lui Simona Inzaghi

„Furtuna” de la Lazio l-ar putea afecta şi pe Ştefan Radu. Românul este unul dintre favoriţii lui Inzaghi şi ar putea veni liber de contract.

”Relația dintre cei doi este una extrem de solidă. Având în vedere că mai mulți fundași sunt pe picior de plecare de la Inter, Radu, cu un salariu de 1,3 milioane de euro pe sezon, reprezintă o bună soluție.

Se repetă situația din 2004, când Roberto Mancini a lăsat Lazio pentru Inter și a fost însoțit la Milano de Mihajlovic, Favalli și Dejan Stankovic. De aceea, fanii lui Lazio se tem de un nou exod și că nu-l vor pierde doar pe Simone Inzaghi”, a scris, săptămâna trecută, Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Inzaghi a semnat cu Inter
  • Îi ia locul lui Antonio Conte

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere 14:41 EXCLUSIVGeorge Puşcaş se va opera! Cât va lipsi atacantul român, după accidentarea suferită în Bari – Pisa 14:36 LPF a anunţat când se va juca Universitatea Craiova – FCSB! Programul etapei a 8-a din play-off/play-out 13:42 FotoReacţia lui Gigi Becali după ce a auzit că Adrian Mititelu Jr e în spital! Ce sfat i-a dat lui Adrian Mititelu legat de fiul lui! 13:00 Gigi Becali a dezvăluit cât va lipsi Vlad Chiricheş după ultima accidentare: „Îmi pare rău de el” Vezi toate știrile
Citește și