Închide meniul

EXCLUSIV Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2. „E umilinţă totală. Am trăit s-o văd şi p-asta. Să ne revenim măcar în 10 ani”

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 14:39

Reclamă
EXCLUSIV Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2. „E umilinţă totală. Am trăit s-o văd şi p-asta. Să ne revenim măcar în 10 ani

Dumitru Dragomir a anunţat cine îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Hepta

„Am trăit să o văd şi p-asta. Să ne bată Georgia acasă. E umilinţă totală, băi frate. Guvernul să bage bani în centrele de copii şi juniori, să ne revenim măcar în 10 ani de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a răbufnit după România – Georgia 1-2

Deocamdată e în căutări Rădoi. Să mai caute şi noi aşteptăm. Să ia o decizie să ştie 15 jucători cu care să pornească la drum. Nimeni în Ţara Românească nu ştie componenţa echipei naţionale”, a spus Dragomir, pentru Antena Sport.

Chiar dacă jocul ofensiv al lui Mirel Rădoi s-a dovedit a fi falimentar, fostul căpital al Stelei nu se gândeşte la demisie. „Dacă nu merge, atunci schimbaţi-mă pe mine. Eu nu am cum să mă schimb. Sunt de 3 ani la Federaţia Română de fotbal şi vă spun de aceleaşi principii. Aţi fost mulţumiţi la naţionala de tineret, acum nu mai sunteţi.

Mirel Rădoi nu se gândeşte la demisie

Eu nu o să mă schimb indiferent de ceea ce se întâmplă. S-ar putea ca peste un an, 2, 3 sau 20 să mă las de antrenorat. Dar nu îmi schimb principiile. Niciodată. Pentru noi, scopul e să marcăm un gol mai mult decât adversara. Pe mine nu mă interesează un scor de 0-0, nu ne aduce niciun beneficiu.„, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

„Spuneţi-mi şi mie, în afară de 2016, de câte ori ne-am calificat? Şi până acum aţi fost foarte acizi, joc urât, nu ne calificăm, nu avem rezultate. Acum că avem gol primit în fiecare meci, medie de două goluri… Sunt de acord, nu o neg, dar dacă nu încercăm să schimbăm ceva, mereu ne vom ascunde în spatele acelui ceva. Că e ofensiv, că e defensiv… Trebuie să acceptăm realitatea, asta e în momentul de faţă. Atât poate antrenorul din faţa voastră. Pot să mă ridic acum de pe scaun, pot să plec, am încheiat discuţia, hai să vedem cine vine următorul… La fel va fi luat”, a spus Rădoi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și