Închide meniul

România – Georgia 1-2 | „Dacă nu merge, schimbaţi-mă! Eu nu mă schimb!” Mirel Rădoi, mesaj categoric pentru cei care îl contestă: „Pot să mă ridic acum de pe scaun și să plec!”

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 0:52 / Actualizat: 3 iunie 2021, 1:55

România – Georgia 1-2 | „Dacă nu merge, schimbaţi-mă! Eu nu mă schimb! Mirel Rădoi, mesaj categoric pentru cei care îl contestă: „Pot să mă ridic acum de pe scaun și să plec!

Profimedia

Mirel Rădoi, mesaj pentru contestatari

  • România – Georgia 1-2
  • Mirel Rădoi, mesaj pentru contestatari

Mirel Rădoi, mesaj categoric pentru contestatari după ce România a pierdut cu Georgia. Mirel Rădoi a devenit iritat după România – Georgia 1-2 când i s-au cerut explicaţii pentru tactica folosită la naţională. Selecţionerul este adeptul unui joc ofensiv şi a spus că, deşi rezultatele nu sunt cele dorite, nu va schimba strategia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, mesaj categoric pentru contestatari: „Eu nu am cum să mă schimb”

Dacă nu merge, atunci schimbaţi-mă pe mine. Eu nu am cum să mă schimb. Sunt de 3 ani la Federaţia Română de fotbal şi vă spun de aceleaşi principii. Aţi fost mulţumiţi la naţionala de tineret, acum nu mai sunteţi. Eu nu o să mă schimb indiferent de ceea ce se întâmplă. S-ar putea ca peste un an, 2, 3 sau 20 să mă las de antrenorat. Dar nu îmi schimb principiile. Niciodată. Pentru noi, scopul e să marcăm un gol mai mult decât adversara. Pe mine nu mă interesează un scor de 0-0, nu ne aduce niciun beneficiu.„, a spus Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

„Spuneţi-mi şi mie, în afară de 2016, de câte ori ne-am calificat? Şi până acum aţi fost foarte acizi, joc urât, nu ne calificăm, nu avem rezultate. Acum că avem gol primit în fiecare meci, medie de două goluri… Sunt de acord, nu o neg, dar dacă nu încercăm să schimbăm ceva, mereu ne vom ascunde în spatele acelui ceva. Că e ofensiv, că e defensiv… Trebuie să acceptăm realitatea, asta e în momentul de faţă. Atât poate antrenorul din faţa voastră. Pot să mă ridic acum de pe scaun, pot să plec, am încheiat discuţia, hai să vedem cine vine următorul… La fel va fi luat”, a mai spus Rădoi.

Reclamă

Rădoi s-a arătat iritat când a venit vorba despre momentul în care Florin Tănase a luat cartonaşul roşu. Este al doilea meci consecutiv al naţionalei în care un jucător este eliminat. În Armenia, George Puşcaş este cel care a văzut roşu în faţa ochilor.

Credeţi că eu le spun să ia cartonaşul roşu? Depinde de decizia lor, de inspiraţia lor. Eu de pe bancă le spun pasă„, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă

Mirel Rădoi a devenit iritat după România – Georgia 1-2: „Asta mă deranjează”

Mirel Rădoi mai spune că este deranjat de faptul că atacanţii naţionalei ratează ocaziile pe care le creează.

Nu a fost nicio problemă între mine şi ei. După înfrângerea asta, chiar nu am ce să le reproşez din punct de vedere al atitudinii, al determinării. Chiar şi-au dorit şi în momentul în care am rămas în 10 oameni. Au înţeles că fiecare trebuie să alegrme mai mult pentru a suplini absenţa jucătorului eliminat. Mă bucură faptul că am reuşit să respectăm ce am antrenat pe faza de atac, ne-am creat ocazii pe care le ratăm cu seriozitate. Asta mă deranjează„, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”