Închide meniul

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic: „Parcă nici nu am plecat!” Grecii i-au pus o clauză de reziliere uimitoare

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 15:36

Reclamă
Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic: „Parcă nici nu am plecat! Grecii i-au pus o clauză de reziliere uimitoare

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial, astăzi, de PAOK Salonic, club la care a revenit după doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu, prezentat oficial de PAOK Salonic

”Parcă nici nu am plecat de aici! Suntem aici ca să ne bucurăm din nou de trofee”, au fost primele declaraţii făcute de Răzvan Lucescu.

Antrenorul român a dezvăluit şi detalii din contractul său cu PAOK. „Nu pot pleca din nou, pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro. Nu pot pleca și nici nu vreau să plec”, a mai spus Lucescu, la conferinţa de presă.

„Dacă nu vom avea succes, va trebui să plec. Asta este situaţia antrenorilor. Dar personalitatea mea nu îmi dă voie să mă gândesc la aşa ceva”, a precizat însă Lucescu.

Răzvan Lucescu, despre Ivan Savvidis: „Am devenit un antrenor mai bun datorită lui”

Antrenorul român nu a negat momentele dificile avute cu patronul Ivan Savvidis în precedentul mandat.

Reclamă

”Conversația cu patronul a decurs foarte bine. Au fost niște amintiri frumoase, dar au fost și momente dificile. Am devenit un antrenor mai bun datorită lui. Toate acestea m-au făcut să revin aici.

Am 52 de ani, am trecut prin multe situații. Experiența de doi ani cu Al-Hilal m-a ajutat să gestionez mai bine situațiile. Am câștigat Liga Campionilor Asiei, campionatul și cupa. Cred că sunt mai bun când sunt sub presiune și lucrez mai bine, deși, câteodată mă plâng soției”, a mai declarat Răzvan Lucescu în timpul conferinţei de presă, care a durat 1 oră şi 40 de minute!

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu, aşteptat de jurnalişti la aeroport

Răzvan Lucescu nu a scăpat de interviuri nici ieri. El a a fost aşteptat de o armată de jurnalişti la sosirea la Salonic.

„Nu e uşor, sunt foarte emoţionat. Aceşti doi ani au fost cei mai buni din viaţa mea”, a spus antrenorul român la aeroport.

Ce aşteptări are Ivan Savvidis de la Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 şi iulie 2019, timp în care a cucerit un titlu istoric, dar şi două Cupe al Greciei.

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a spus Savvidis, după numirea lui Răzvan Lucescu.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și