Închide meniul

OFICIAL | Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Anunțul făcut de Joan Laporta

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2021, 20:01 / Actualizat: 6 iunie 2021, 14:07

OFICIAL | Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Anunțul făcut de Joan Laporta

Ronald Koeman, înainte de El Clasico

DPA Images / Robert Michael

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei. Olandezul i-a convins pe șefii de pe Camp Nou, deși a reușit să câștige doar Cupa Spaniei în acest sezon. Acesta își va duce contractul până la capăt, fiind scadent în vara anului 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei

„Ronad Koeman va continua să fie antrenorul principal al FC Barcelona şi în sezonul viitor. După o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm contractul pe care îl are Koeman. Suntem foarte mulţumiţi de discuţiile pe care le-am avut. Au fost discuţii sincere, iar comportamentul antrenorului a fost impecabil. Am găsit soluţii la orice uşoară divergenţă. Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Barcelona şi suntem cu toţii bucuroşi să facem acest anunţ”, a anunțat Joan Laporta, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Ronald Koeman a fost adus la începutul stagiunii 2020-2021. Acesta a strâns 54 de meciuri pe banca catalanilor, dintre care 35 de victorii, 8 remize și 11 înfrângeri. În La Liga, Barcelona lui Koeman a terminat pe poziția a treiea, după rivalele Atletico și Real Madrid. În Champions League, echipa blaugrana a fost umilită de PSG în „optimi”, 2-5 la general.

Singurul trofeu al lui Koeman la Barcelona a venit după 4-0 cu Athletic Bilbao în finala Cupei Spaniei. Barcelona a pierdut dramatic Supercupa împotriva aceleiași echipe.

Reclamă

Confirmarea lui Koeman pe banca catalanilor ar trebui să grăbească transferul jucătorilor batavi Memphis Depay şi Georgino Wijnaldum. Barca a fost deja foarte activă pe piaţa transferurilor cu sosirile lui Sergio Aguero, Eric Garcia şi Emerson Royal.

Xavi era favorit să-i ia locul lui Ronald Koeman

Xavi a fost în Barcelona pentru o vacanță alături de familie. Spaniolii scriu că, de fapt, acesta ar fi negociat cu Joan Laporta să preia banca Barcelonei. Indiferent dacă Xavi s-a aflat pe lista catalanilor, nu mai există niciun dubiu în privința antrenorului Barcelonei din sezonul următor.

Xavi a evoluat timp de 16 sezoane în tricoul Barcelonei. A strâns 769 de meciuri şi 85 de goluri. La naţionala Spaniei are 133 de selecţii şi 13 reuşite. A fost campion mondial în 2010 şi de două ori campion european, în 2008 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și