Închide meniul

EXCLUSIV | Becali a anunțat un viitor transfer la FCSB: ”O să vedeți!” Ce spune de plecarea lui Florin Tănase

Silviu Corneanu Publicat: 4 iunie 2021, 14:03

Reclamă
EXCLUSIV | Becali a anunțat un viitor transfer la FCSB: ”O să vedeți!” Ce spune de plecarea lui Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali

Becali a anunțat un nou transfer la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să ia un atacant: ”O să iau un număr 9, un vârf de atac, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transferat trei jucători în această vară la FCSB, până în acest moment. Este vorba despre Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Becali a anunțat ce se întâmplă cu Tănase

Gigi Becali a anunțat acum câteva zile că așteaptă un răspuns de la arabi pentru Florin Tănase. Căpitanul de la FCSB a primit o ofertă, dar finanțatorul echipei a făcut o contraofertă și a cerut 4,5 milioane de euro.

La Tănase nu a venit niciun răspuns”, a spus Becali pentru AntenaSport.

Pe lângă Tănase, Becali mai are ofertă și pentru Iulian Cristea, dar a cerut 1.000.000 de euro pe el.

Reclamă

Florin Tănase este curtat de mai multe cluburi

Becali pare și el decis să-l lase să plece pe Tănase. Finanțatorul FCSB a cerut însă 4,5 milioane de euro pentru golgheterul Ligii 1. Căpitanul de la FCSB este dorit de echipe importante din Europa, zona Golfului, dar și din State.

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și